Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ενισχύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά η GROHE

tags :
Ενισχύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά η GROHE
Στη στρατηγική επιλογή να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της στην ελληνική αγορά προχωρά η GROHE
Στη στρατηγική επιλογή να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της στην ελληνική αγορά προχωρά η GROHE, εταιρεία κατασκευής και προμήθειας ειδών  υγιεινής και κρουνοποιϊας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή συνδέεται με την περαιτέρω επένδυση της εταιρείας σε νέες λύσεις και υπηρεσίες που απευθύνονται σε ξενοδοχειακές υποδομές και μπορούν να καλύψουν τις  ανάγκες που δημιουργεί η συνεχής αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Ο Διευθυντής Πωλήσεων της GROHE για την Ανατολική Μεσόγειο (Ελλάδα, Μάλτα, Κύπρο, Ισραήλ), κ. Ρένος Χατζηπασχάλης, ανέφερε σχετικά: "Η Ελλάδα αποτελεί πλέον μια ελκυστική αγορά με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης. Γι’ αυτό, πήραμε την απόφαση να ενισχύσουμε την παρουσία της εταιρείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο των ξενοδοχείων και ευρύτερα του τουρισμού, που αποτελεί τη βασική κινητήρια δύναμη της ελληνικής οικονομίας".
Η GROHE απασχολεί συνολικά πάνω από 6.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο και είναι μέλος της LIXIL Group Corporation, του ιαπωνικού κολοσσού σε είδη νερού και σπιτιού με περισσότερους από 70.000 εργαζόμενους σε 150 χώρες.
Τέλος, τονίζεται ότι, η GROHE αντιπροσωπεύεται και εισάγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία Π. Σαπουντζή ΑΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης