Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Women’secret: Νέο Corner στα Galerie de Beaute, στη Ν. Ιωνία!

tags :
Women’secret: Νέο Corner στα Galerie de Beaute, στη Ν. Ιωνία!
Women’secret: Νέο Corner στα Galerie de Beaute, στη Ν. Ιωνία!
Η women’secret, το δημοφιλές Ισπανικό brand γυναικείων εσωρούχων και αξεσουάρ εγκαινίασε την Πέμπτη 30 Μαΐου το νέο της corner στο κατάστημα Galerie de Beaute στη Ν. Ιωνία και σας καλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον αισθησιακό και πολυτελή κόσμο των εσωρούχων.
Στο νέο sales point που βρίσκεται στον ημιώροφο του καταστήματος Galerie de Beaute, στην οδό Λ. Ηρακλείου 271 στη Νέα Ιωνία, θα βρείτε όλα τα must have κομμάτια της καλοκαιρινής σεζόν σε μοναδικές τιμές. Εντυπωσιακά μαγιό, αξεσουάρ και είδη παραλίας από τις νέες συλλογές Resort Swimwear και Τrending Tropic καθώς και sexy essentials ή bridal εσώρουχα, πιτζάμες και νυχτικά, σε διαφορετικά σχέδια για να αισθάνεστε όμορφες όλη τη διάρκεια της ημέρας και την ίδια στιγμή stylish και fashion updated.

Resort Swimwear

Ανακαλύψτε τροπικά σχέδια με λεπτομέρειες όπως τα δεσίματα στον λαιμό ή το στήθος και τα κορδόνια για κομψά και σοφιστικέ look και animal print σχέδια, για όσες επιθυμούν ένα τολμηρό look με έντονη προσωπικότητα.

Τrending Tropic

Τροπικά σχέδια με floral στοχεία και φωτεινά χρώματα σε ολόσωμα ή bikini αποτελούν για ακόμη μια χρονιά την top τάση της σεζόν για ένα «δροσερό» και παιχνιδάρικο look.

Ηere Comes the Bride

Πείτε το μεγάλο «ΝΑΙ» στη φετινή Νυφική Συλλογή της Women’Secret και κάνετε αυτήν τη μέρα πραγματικά αξέχαστη με λευκά σχέδια σε συνδυασμό με μπλε floral λεπτομέρειες και σατέν!

Women’Secret: Pretty, comfortable & sexy

Το brand Women’Secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του ομίλου TENDAM, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 713 καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες
ενώ διατηρεί και το online κατάστημα www.womensecret.com , έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

Καταστήματα

Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος
Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω
Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος
Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126
Χαλάνδρι, Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου
Χανιά, Κρήτης, Τζανακάκη 30
Galerie de Beaute, Λ. Ηρακλείου 271, Ν. Ιωνία

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης