Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Η πορεία του ελληνικού ΑΕΠ και ο εμπορικός πόλεμος θα επηρεάσουν τη σημερινή (4/6) συνεδρίαση

tags :
ΧΑ: Η πορεία του ελληνικού ΑΕΠ και ο εμπορικός πόλεμος θα επηρεάσουν τη σημερινή (4/6) συνεδρίαση
Η αγορά τεχνικά παραμένει ισχυρή και δείχνει πως έχει περιθώριο ανόδου, ενώ οι εισροές απορροφούν τις ενδοσυνεδριακές διορθώσεις
Με την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα θα ξεκινήσει και η σημερινή συνεδρίαση με τους αναλυτές να εστιάζουν το βλέμμα τους στα στοιχεία για την πορεία του εγχώριου ΑΕΠ στο πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης αλλά και στον εμπορικό πόλεμο.
Οι ανησυχίες των επενδυτών στο εξωτερικό λόγω της έντασης που προκαλεί ο εμπορικός πόλεμος, διατηρούνται επηρεάζοντας την πορεία των διεθνών αγορών.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κομισιόν που δόθηκαν στη δημοσιότητα τον Μάιο, το ελληνικό ΑΕΠ εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 2,2% στο σύνολο του 2019.
Η αγορά τεχνικά παραμένει ισχυρή και δείχνει πως έχει περιθώριο ανόδου, ενώ οι εισροές απορροφούν τις ενδοσυνεδριακές διορθώσεις οδηγώντας τις μετοχές σε υψηλότερα επίπεδα.
 
Euroxx
Η ψυχολογία των επενδυτών θα παραμείνει ανεβασμένη ενώ τα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ στο πρώτο τρίμηνο θα είναι στο επίκεντρο.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να υποχωρήσει καθώς οι ανησυχίες για τον εμπορικό πόλεμο εξακολουθούν να υπονομεύουν την ψυχολογία στο εξωτερικό.
 
Beta
Στη σημερινή ατζέντα η Τράπεζα Πειραιώς έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών και η ΕΛΣΤΑΤ δημοσιεύει τα στοιχεία για την πορεία του ΑΕΠ στο πρώτο τρίμηνο.  
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης