Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος: Η ΝΔ θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Ρουσόπουλος: Η ΝΔ θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου
Τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν πως δεν υπήρξε απλά αρνητική ψήφος για τον Τσίπρα αλλά και ρεύμα υπέρ της ΝΔ είπε ο κ.Ρουσόπουλος
Την πεποίθηση πως η ΝΔ θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος.
«Εγώ πιστεύω ότι η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία, αυτό είναι που  επιδιώκουμε και το πιστεύω.
Τώρα πια στην Ελλάδα το διακύβευμα είναι «ρεαλισμός στην εξουσία» και αυτό σημαίνει ρεαλισμός στη διακυβέρνηση της χώρας, σημαίνει αντιλαμβανόμαστε τι πραγματικά έχει ανάγκη ο Έλληνας πολίτης και κινούμαστε.
Όχι συρόμενοι πίσω από μικροπολιτικές ή μικροκομματικές ανάγκες αλλά από πραγματικές ανάγκες» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Ρουσόπουλος
«Ο ρεαλισμός λοιπόν στην εξουσία για μένα θα είναι το βασικό σύνθημα με το οποίο θα κινηθούμε στις επόμενες ημέρες και με το οποίο θα κινηθούμε ως διακυβέρνηση της χώρας» τόνισε ο κ.Ρουσόπουλος, ο οποίος εκτίμησε πως τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν πώς δεν υπήρξε απλά αρνητική ψήφος για τον Τσίπρα αλλά παράλληλα διαμορφώνεται ένα ρεύμα υπέρ της ΝΔ.
«Όταν έχουμε τόσο μεγάλες διαφορές δημιουργούνται ρεύματα, τα ρεύματα αυτά σημαίνουν αποδοχή του νέου αυτού που έρχεται και πλήρης απόρριψη του παλαιού» υπογράμμισε ο κ.Ρουσόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης