Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μώραλης: Περιμένουμε να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια που γίνεται

Μώραλης: Περιμένουμε να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια που γίνεται
Στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά ψήφισε ο Γ. Μώραλης
«Θεωρώ ότι έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή, ένα σημαντικό ποσοστό, ανεβάσαμε το ποσοστό μας, μάς ικανοποιεί αυτό, εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα, να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια που γίνεται και σήμερα να συνεχίσει την πλεύση του το καράβι, το οποίο ξεκόλλησε πριν 4,5 χρόνια στον Πειραιά και νομίζω πλέει προς την αισιοδοξία και την θετική προοπτική», δήλωσε ο υποψήφιος και νυν δήμαρχος Πειραιά, επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννης Μώραλης.
Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 10ο Γυμνάσιο Πειραιά, ο κ. Μώραλης δήλωσε ότι «ολοκληρώνεται και στον Πειραιά σήμερα η εκλογική διαδικασία, επαναλαμβάνοντας ότι είναι η κορυφαία στιγμή Δημοκρατίας.
Εξέφρασε την ικανοποίησή του «γιατί και την προηγούμενη Κυριακή αλλά και σήμερα όλα εξελίσσονται ομαλά γιατί αυτό είναι πραγματικά ένα στοίχημα, ένα θετικό» και ευχήθηκε «να αυξηθεί η συμμετοχή γιατί αυτό είναι το δεύτερο στοίχημα εάν θέλετε, η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογικές διαδικασίες».
 Τρίτο στοίχημα, όπως είπε, αυτό της ανάδειξης εκ νέου του συνδυασμού του.
«Θεωρώ ότι έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή, ένα σημαντικό ποσοστό, ανεβάσαμε το ποσοστό μας, μάς ικανοποιεί αυτό, εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα, να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια που γίνεται και σήμερα να συνεχίσει την πλεύση του το καράβι, το οποίο ξεκόλλησε πριν 4,5 χρόνια στον Πειραιά και νομίζω πλέει προς την αισιοδοξία και την θετική προοπτική.
Νομίζω θα επιβεβαιώσουμε την στήριξη στον "Πειραιά Νικητή" και θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται για τον Πειραιά και τους κατοίκους του», τόνισε ο κ. Μώραλης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης