Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Ανοίξαμε την πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που έχουν κουραστεί από το ΣΥΡΙΖΑ

Χρηστίδης: Ανοίξαμε την πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που έχουν κουραστεί από το ΣΥΡΙΖΑ
Το ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει τη διεύρυνση του χώρου, απόλυτη επιλογή της Γεννηματά η πρώτη θέση στο Επικρατείας είπε ο κ.Χρηστίδης
Την θέση ότι το Κίνημα Αλλαγής άνοιξε την πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που έχουν κουραστεί από το ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης αναφερόμενος στην απόφαση της κας.Γεννηματά να ορίσει ως πρώτο στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τον κ.Καμίνη αντί του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Χρηστίδης απέρριψε τις αιτιάσεις Βενιζέλου ότι με αυτήν την κίνηση το ΚΙΝΑΛ γίνεται ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «ακριβώς το αντίθετο συμβολίζει».
«Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, όπως και κάθε πρόεδρος κόμματος έχει την απόλυτη επιλογή για τον πρώτο στο Επικρατείας με ό,τι αυτό συμβολίζει.
Το ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει την διεύρυνση του χώρου, έχουμε ανοίξει μια μεγάλη πόρτα για τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν κουραστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Δίνουμε μια μάχη πέρα και πάνω από πρόσωπα, που έχει ως στόχο να ηττηθεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει το ΚΙΝΑΛ ανάχωμα στο σχέδιο της ΝΔ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Χρηστίδης.
«Θέλω επίσης να σας πως είναι επιλογή του κ.Βενιζέλου να κάνει την δήλωση αποχώρησης από το ΚΙΝΑΛ», τόνισε ο κ.Χρηστίδης, ενώ σχετικά με τον πολιτικό συμβολισμό της επιλογής Καμίνη, είπε πως «πρόκειται για έναν πολύ επιτυχημένο δήμαρχο, που πέταξε την Χρυσή Αυγή έξω από τον δήμο επανειλημμένα, δεν προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχει αποδεχθεί την συμβολή του, που ήταν υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ και έχει αποδεχθεί το πώς πρέπει να προχωρήσει από εδώ και μπρος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης