Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Pernod Richard Hellas: Αύξηση πωλήσεων 1,9% για το οικονομικό έτος 2018 στα 79 εκατ. ευρώ

tags :
Pernod Richard Hellas: Αύξηση πωλήσεων 1,9% για το οικονομικό έτος 2018 στα 79 εκατ. ευρώ
Τα κέρδη της εταιρείας έφθασαν στα 1,8 εκατ. ευρώ
Αύξηση πωλήσεων κατά 1,9% και κερδοφορίας πέτυχε για το οικονομικό έτος 2018 η εταιρία αλκοολούχων ποτών Pernod Ricard Hellas, μέλος του διεθνούς Ομίλου Pernod Ricard, ως αποτέλεσμα της επιτυχημένης στρατηγικής πωλήσεων της εταιρίας.
Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Pernod Ricard Hellas κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της σε 79 εκατομμύρια ευρώ (41,4 εκατομμύρια εκτός του ΕΦΚ).  
Τα κέρδη προ φόρων την ίδια χρονική περίοδο ανήλθαν στο ποσό των 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, επηρεασμένα θετικά από την αύξηση των πωλήσεων της εταιρίας.
Ο κύριος  Cyril Claquin Διευθύνων Σύμβουλος της Pernod Ricard Hellas δήλωσε: «Σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Pernod Ricard Hellas επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία κατορθώνοντας να αυξήσει τις πωλήσεις της.
Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι πωλήσεις είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για την εταιρία και η αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας επικεντρώνεται σε αυτόν.
Για την Pernod Ricard Hellas, η καλή συνεργασία και οι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μέσω των πελατών μας προσεγγίζουμε τους τελικούς καταναλωτές, που βρίσκονται πάντα για εμάς στο επίκεντρο.»
Ο κλάδος των πωλήσεων έχει για την Pernod Ricard Hellas νευραλγικό ρόλο στην οργάνωση και τη δομή της εταιρίας, η οποία επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξή του.
Επίσης, σημαντική βαρύτητα έχει για την εταιρεία ο στρατηγικός εμπλουτισμός του χαρτοφυλακίου της, που απαρτίζεται ήδη από brands-ορόσημα στην αγορά των αλκοολούχων ποτών σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης