Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Αν ο Μητσοτάκης συναινέσει για τη Δικαιοσύνη, θα είναι ακόμη μια ένδειξη υπόγειων συζητήσεων

ΚΙΝΑΛ: Αν ο Μητσοτάκης συναινέσει για τη Δικαιοσύνη, θα είναι ακόμη μια ένδειξη υπόγειων συζητήσεων
Νωρίτερα, η κυβέρνηση ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναίνεση στο θέμα της αλλαγής ηγεσίας στα ανώτατα δικαστήρια
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την πρόθεση της να αλλάξει την ηγεσία στα ανώτατα δικαστήρια πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου άσκησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για τη στάση της ΝΔ.
Ο ίδιος δήλωσε ότι το timing είναι προβληματικό, απαράδεκτο,  αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό να προχωρήσει η κυβέρνηση σε ορισμό προέδρου και εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ εξέφρασε την ενόχληση του κόμματος τόσο για το θέμα του διορισμού της  νέας ηγεσίας στη Δικαιοσύνη όσο και για την σχετική επιστολή του αρμόδιου υπουργού Μιχάλη Καλογήρου στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας πως «αν ο κ. Μητσοτάκης το αποδεχθεί τότε θα πρόκειται για ακόμη μια ένδειξη ότι υπάρχουν υπόγειες συζητήσεις και συνεννοήσεις».
Ανανφερόμενος στις εθνικές εκλογές σημείωσε ότι επώνυμα κορυφαία στελέχη -μεταξύ των οποίων ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Καμίνης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Γιάννης Σγουρός κ.ά.- θα είναι στη πρώτη γραμμή της προεκλογικής εκστρατείας.
Όπως είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, «ενόψει των εκλογών θα συστρατευθούν όλες οι δυνάμεις».
«Στο πλαίσιο αυτό όλα τα θέματα που αφορούν στα πρόσωπα τα χειρίζεται η Φώφη Γεννηματά.
Τις επόμενες μέρες πρόκειται να συζητήσει μαζί τους για τη συμμετοχή τους στην εκλογική μάχη και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, σημειώνοντας ότι όσα λέγονται κι ακούγονται για το ρόλο του καθενός δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί καθώς εκκρεμούν οι τελικές συνεννοήσεις.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης