Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Για 2η Συνεχόμενη Χρονιά Νικήτρια η Οffice Line A.E. στα Impact Bite Awards

tags :
Για 2η Συνεχόμενη Χρονιά Νικήτρια η Οffice Line A.E. στα Impact Bite Awards
Για 2η Συνεχόμενη Χρονιά Νικήτρια η Οffice Line A.E. στα Impact Bite Awards
Τρεις σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Οffice Line A.E. στις κατηγορίες IT Security, Cloud & Continuous Business Improvement, λαμβάνοντας δυο Bronze και ένα Silver βραβείο.
Η Οffice Line A.E., ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Cloud και Digital Transformation, κατέκτησε τρεις πολύ σημαντικές διακρίσεις στα φετινά βραβεία Business IT Excellence Awards (BITE) που διοργάνωσε το περιοδικό Netweek της Boussias Communications και το ELTRUN, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των καινοτόμων τεχνολογικών πρωτοβουλιών και των βέλτιστων πρακτικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.
Το πρώτο Bronze Βραβείο δόθηκε στην Οffice Line για την υλοποίηση του έργου «Μετάβαση υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην πλατφόρμα Exchange On Line και ενεργοποίηση επιλεγμένων υπηρεσιών στις πλατφόρμες Office365, Enterprise Mobility and Security» που υλοποίησε για λογαριασμό της MR HealthTech Ε.Π.Ε, στην κατηγορία Cloud.
Το δεύτερο από τα Bronze Βραβεία, αφορούσε το έργο «Ενεργοποίηση νέων υπηρεσιών για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας και την κανονιστική συμμόρφωση των πληροφοριακών υποδομών, μέσα από την πλατφόρμα ΜICROSOFT Εnterprise Mobility and Security.», που εφάρμοσε για λογαριασμό του ομίλου MATRIX Insurance & Reinsurance Brokers, στην κατηγορία ΙΤ Security.
Το τρίτο βραβείο που η Οffice Line παρέλαβε ήταν Silver, στην κατηγορία Continuous Business Improvement, για την «Ενεργοποίηση επιλεγμένων υπηρεσιών στις πλατφόρμες Azure,  Office365 και Enterprise Mobility and Security» στην κατασκευαστική εταιρία διεθνούς δραστηριότητας Aρχιρόδον.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Οffice Line, Παναγιώτης Κουρής, σχολίασε σχετικά:«Με αυτές τις βραβεύσεις η Office line επισφραγίζει με τον ισχυρότερο τρόπο το επιχειρηματικό της αποτύπωμα σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο της αγοράς.
Ευχαριστούμε θερμά την διοργάνωση και την κριτική επιτροπή που για 2η συνεχόμενη χρονιά αναγνώρισαν και επιβράβευσαν την τεχνολογική καινοτομία που προάγει η εταιρία μας.
Όλοι εμείς στην Οffice Line, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διατηρούμε ψηλά τον πήχη των υπηρεσιών που προσφέρουμε προς την Ελληνική και την Παγκόσμια αγορά, προσφέροντας νέες λύσεις και καινοτόμα προϊόντα, που προσθέτουν πραγματική αξία στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες μας!»
Tα IMPACT BITE Awards 2019 αποτελούν καταξιωμένο θεσμό στην αγορά της τεχνολογίας και διοργανώθηκαν για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, εχθές Τρίτη 28 Μαΐου, στο Μουσείο Οίνου, σε μια εντυπωσιακή τελετή όπου παρευρέθηκαν περισσότερα από 600 στελέχη της αγοράς ICT.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης