Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Μήνυμα ελπίδας και αγάπης από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στο Sail For Pink

tags :
Μήνυμα ελπίδας και αγάπης από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στο Sail For Pink
Μήνυμα ελπίδας και αγάπης από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στο Sail For Pink
To Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» την Κυριακή 12 Μαΐου «περπάτησε» μαζί με 10.000 συμμετέχοντες στη διαδρομή αγάπης του 7ου Sail For Pink του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.  
Για ακόμα μια φορά, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ήταν συνοδοιπόρος σε αυτή τη μοναδική διοργάνωση που χρωματίζει την πόλη εδώ και 7 χρόνια με το ροζ χρώμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.  
Με σκοπό τη στήριξη όλων των γυναικών που νοσούν από καρκίνο του μαστού, την απομυθοποίηση της νόσου, την ενημέρωση και την πρόληψη, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» έδωσε δυναμικό παρών, στηρίζοντας τους συμμετέχοντες αλλά και το ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα των 400 γυναικών που παρευρέθηκαν ως νικήτριες της νόσου. Τόσο στη «διαδρομή της ελπίδας» και αγάπης όσο και στην «πλεύση ζωής» με τη συμμετοχή 50 ιστιοπλοϊκών σκαφών και 10 ναυτιλιακών σωματείων, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. έδωσε το δικό της μήνυμα ελπίδας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί, αν διαγνωστεί έγκαιρα. Με κίνητρο την έμπρακτη στήριξη τέτοιων δράσεων, συνεχίζουμε να μοιράζουμε χαμόγελα. Είναι στη φύση μας!

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.
Η προσήλωση της εταιρείας στην ολική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, οδήγησαν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» στην κατάκτηση της 1ης θέσης, με μερίδιο αγοράς σε λίτρα 20,00%. Μία θέση που κατέχει από το 2006 έως και σήμερα. Επιπλέον, το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά στην Ελληνική αγορά από Φυσικό Μεταλλικό Νερό (Βίκος Cola, Βίκος Cola Στέβια, Βίκος Λεμονάδα,  Βίκος Πορτοκαλάδα κ.α.).
Σε ιδιόκτητες εκτάσεις, 223 στρεμμάτων, βρίσκονται οι εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 65.800m2, όπου η εταιρεία απασχολεί άμεσα 300 εργαζόμενους, αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης