Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Fortinet Security Day στην Αθήνα

tags :
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Fortinet Security Day στην Αθήνα
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Fortinet Security Day στην Αθήνα
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόσφατα το 1ο Fortinet Security Day στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα η Fortinet, παγκόσμιος ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, με κεντρικό μήνυμα «The Guardians of the Digital Transformation» παρουσίασε όλες τις διαθέσιμες λύσεις στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας.
Ο Μάνος Σφακιανάκης, πρώην Υποστράτηγος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και νυν πρόεδρος του Cyber Security Institute, ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης.
Περισσότερα από 400 κορυφαία στελέχη τεχνολογίας και όχι μόνο παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες ομιλίες των ανθρώπων της Fortinet αλλά και συνεργάτες όπως οι Dell Technologies, Symantec και VMWare.
Στο επίκεντρο της εκδήλωσης ήταν βεβαίως ο ψηφιακός μετασχηματισμός και πως οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο εκμεταλλεύονται σήμερα την τεχνολογία περισσότερο από ποτέ και αλλάζουν ουσιαστικά τον τρόπο λειτουργίας τους. Αναφορά έγινε επίσης στο cloud, το Internet of Things (IoT) και το mobility που αποτελούν τεχνολογίες αιχμής, αλλά και στις ατομικές και συλλογικές επιπτώσεις τους στην ασφάλεια, που μπορούν υπονομεύσουν οποιαδήποτε προσπάθεια μετασχηματισμού. Κοινός στόχος όλων των παρουσιάσεων, ήταν να υπάρξει αντίστοιχος μετασχηματισμός από τους οργανισμούς και στην ψηφιακή ασφάλεια.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ανοιχτή συζήτηση στο customer panel, όπου στελέχη της αγοράς απάντησαν σε καυτά ζητήματα στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.
Ο Λεωνίδας Τουγιαννίδης country manager της Fortinet στην Ελλάδα, τόνισε ότι η αποστολή της Fortinet είναι να είναι ηγέτης στην καινοτομία, την ασφάλεια και την απλοποίηση των υποδομών κάθε οργανισμού.
Εκλεκτοί ομιλητές ανέλυσαν τρέχοντα προβλήματα και  κινδύνους από τις κυβερνοεπιθέσεις  που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα. Επιπλέον δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα και τις λύσεις που έχει να προτείνει η Fortinet, όπως το Fortinet Security Fabric καθώς και το FortiGate Secure SD-WAN.
Platinum χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι  Dell Technologies, Symantec και VMWare και gold οι GCC, Ideal, Intracom Telecom, InTTrust, Odyssey, Pronet, PCCW και Space Hellas.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης