Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Τι περιμένουν οι αναλυτές για το πρώτο τρίμηνο της Motor Oil – Μετά το κλείσιμο τα αποτελέσματα

tags :
Τι περιμένουν οι αναλυτές για το πρώτο τρίμηνο της Motor Oil – Μετά το κλείσιμο τα αποτελέσματα
Αύξηση θέσεων προτείνει η Beta μετά την πρόσφατη αδυναμία της μετοχής λόγω μερισματικής απόδοσης και discount έναντι των ομοειδών 
Μετά το κλείσιμο της σημερινής (28/5) συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου της τρέχουσας χρήσης η Motor Oil.
Η Eurobank αναφέρει πως περιμένει EBITDA 112,7 εκατ. ευρώ σε προσαρμοσμένη βάση, οριακά υψηλότερα έναντι του περσινού τριμήνου λόγω χαμηλότερων περιθωρίων διύλισης.
H Beta περιμένει καθαρά κέρδη 52,6 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 7,7% και EBITDA σε προσαρμοσμένο επίπεδο 111 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 7,7%.
Περιμένει κέρδη 39 εκατ. ευρώ από αποθέματα (το Brent ενισχύθηκε κατά 34% στο πρώτο τρίμηνο) και δημοσιευμένα EBITDA 150 εκατ. ευρώ και κέρδη 80,6 εκατ. ευρώ.
Η διοίκηση της εισηγμένης έχει προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών αύριο Τετάρτη 29/5 και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην επένδυση για το διυλιστήριο, οι τάσεις που επικρατούν τώρα και μία νέα ενημέρωση για τις προοπτικές του IMO 2020.
Για τη Beta η πρόσφατη αδυναμία της μετοχής είναι μία ευκαιρία για αύξηση θέσεων λόγω του discount έναντι των ομοειδών, της υψηλής μερισματικής απόδοσης αλλά και των προσδοκιών από τον κανονισμό IMO 2020.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης