Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης: Καμία περίπτωση να κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας – Δεν κλείνει η διαφορά σε ένα μήνα

Χρηστίδης: Καμία περίπτωση να κερδίσει τις εκλογές ο Τσίπρας – Δεν κλείνει η διαφορά σε ένα μήνα
Ο Τσίπρας δεν είναι πια σε θέση να βάζει διλήμματα υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ
Την εκτίμηση πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Π. Χρηστίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι το ΚΙΝΑΛ διεκδικεί τη θέση του προοδευτικού πόλου στις εθνικές εκλογές.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 και ερωτηθείς σχετικά με το πώς εκτιμά ότι θα εξελιχθεί η «μάχη» ενόψει των βουλευτικών εκλογών ο κ.Χρηστίδης τόνισε ότι «δεν μικραίνει αυτή η διαφορά μέσα σε ένα μήνα, και ο ΣΥΡΙΖΑ το ξέρει αυτό».
«Δεν υπάρχει περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας να κερδίσει τις εκλογές» τόνισε ο κ.Χρηστίδης αναφέροντας ότι στις 8 Ιουλίου θα υπάρχει ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ότι «βλέπει» συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ.
«Ο κ. Τσίπρας δεν είναι σε θέση πια να βάζει διλήμματα.
Τα έδωσε όλα στις ευρωεκλογές.
Εκβίασε τους συνταξιούχους και τους πολίτες που είχαν ανάγκη κάποια χρήματα, προσπάθησε να εκφοβίσει τον ελληνικό λαό» υποστήριξε ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτη αντίληψη τη δήλωση Μητσοτάκη περί χαμένης ψήφου στο ΚΙΝΑΛ αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα.
«Δεν είμαστε βολεμένοι με το 7,5%, θέλουμε πιο πάνω» είπε ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 30/5 θα συγκληθεί η Κ.Ο και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου των εθνικών εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης