Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Debate Τσίπρα – Μητσοτάκη για να μάθει λεπτομερώς ο λαός τι διακυβεύεται

Παππάς: Debate Τσίπρα – Μητσοτάκη για να μάθει λεπτομερώς ο λαός τι διακυβεύεται
Θα μπουν στο τραπέζι τα προγράμματα δύο παρατάξεων υποστήριξε ο κ.Παππάς
Να διεξαχθεί debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Κ. Μητσοτάκη ενόψει των βουλευτικών εκλογών, ώστε ο λαός «να γνωρίσει σε λεπτομέρεια το τι ακριβώς διακυβεύεται» ζήτησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.
«Τα προγράμματα και των δύο παρατάξεων θα μπούνε στο τραπέζι, και ο λαός μας, και κυρίως ο κόσμος ο οποίος δεν θεωρούσε σημαντικό να μετακινηθεί για να πάει να ψηφίσει, θα είναι ενώπιον πάρα πολύ κρίσιμων επιλογών.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανοικτός σε οποιοδήποτε μοντέλο δέχεται ο κ. Μητσοτάκης να συζητήσει, καθώς ο αρχηγός της ΝΔ έχει δεσμευτεί ότι ενώπιον των βουλευτικών εκλογών θα δεχθεί να κάνει και δέκα debate.
Είμαστε κι εμείς εν αναμονή αυτού του σχεδιασμού» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παππάς, ο οποίος υποστήριξε ότι οι δημοσκοπικές εταιρείες «δεν μπόρεσαν να διαβλέψουν το ποσοστό της αποχής».
«Το γεγονός ότι είχαμε 7,8 μονάδες χαμηλότερη συμμετοχή από ότι στις εκλογές του Γενάρη του ΄15, επηρέασε κατά συντριπτικό τρόπο, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό την επίδοση του δικού μας ψηφοδελτίου.
Αυτό είναι που δεν ανιχνεύθηκε» είπε ο κ.Παππάς, υποστηρίζοντας πως «είναι μοιραίο να γίνει προγραμματική αντιπαράθεση, την οποία πασχίσαμε εμείς να φέρουμε στην επιφάνεια».
«Φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό για να πειστεί ο κόσμος που απείχε, ότι είναι σημαντικό να προσέλθει στην κάλπη και να προστατεύσει τη σύνταξή του, το 8ωρό του, το 5νθήμερο εργασίας...» είπε ο κ.Παππάς, επισημαίνοντας ότι πρέπει να πειστούν και οι αυτοί που έκαναν άλλες επιλογές στην κάλπη, «να έρθουν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ για να διασφαλιστεί η συνέχιση της ομαλής πορείας ανάκαμψης».
Ερωτηθείς αν υπάρχει το ενδεχόμενο αμφισβήτησης του πρωθυπουργού, ως αρχηγού του κόμματος, ο Ν. Παππάς είπε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο άνθρωπος που τον ΣΥΡΙΖΑ τον πήγε από το 3% στο 35% και θα είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για πολλά χρόνια ακόμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης