Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

ΟΤΟΕ: Απεργία στις υπηρεσίες RBU της Τράπεζας Πειραιώς στις 28/5

tags :
ΟΤΟΕ: Απεργία στις υπηρεσίες RBU της Τράπεζας Πειραιώς στις 28/5
Η ΟΤΟΕ καταγγέλει τις μεθοδεύσεις της διοίκησης της Πειραιώς
Σε 24ωρη απεργία καλεί η ΟΤΟΕ τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες RBU της Τράπεζας Πειραιώς, ως απάντηση στις «απαράδεκτες», όπως τις χαρακτηρίζει μεθοδεύσεις της διοίκησης.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ, "η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, ακολουθώντας μια απαράδεκτη τακτική, προχωρά αιφνιδιαστικά στην εφαρμογή ενός σχεδίου, που πλήττει την εργασία και το μέλλον χιλιάδων συναδέλφων μας.
Με πρόσχημα τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων στοιχείων ενεργητικού (κόκκινα δάνεια), αναγγέλλει δια στόματος κορυφαίων στελεχών της στους εργαζόμενους την άμεση αλλαγή της εργασιακής του σχέσης.
Οι ενέργειες της Διοίκησης είναι ευθέως παράνομες και συνιστούν εν δυνάμει απόλυση μέσα από την προσχηματική αλλαγή της εργασιακής σχέσης των συναδέλφων και την ένταξή τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε υπό διαμόρφωση νέα σχήματα.
Η ΟΤΟΕ, θεωρεί απαράδεκτη και παράνομη την προαναγγελία «αποφάσεων» που οδηγούν χιλιάδες συναδέλφους μας στην εργασιακή ανασφάλεια και τους αποβάλλει από τον τραπεζικό κλάδο.
Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ συνεδρίασε σήμερα 27/5/2019 και αποφάσισε:
1.    24ωρη Απεργία αύριο 28/5/2019 σε όλες τις υπηρεσίες RBU της Τράπεζας Πειραιώς
2.    Συγκέντρωση των εργαζομένων την ίδια μέρα στις 11.00 το πρωί έξω από τα γραφεία της Διοίκησης της Τράπεζας επί της οδού Αμερικής.
3.    Περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα που θα καθορίσει η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ, η οποία βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, σε άμεσο συντονισμό με τους Συλλόγους".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης