Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η ΝΔ κέρδισε με καθαρή διαφορά – Τον Οκτώβριο 2019 οι εκλογές

Παπαδημούλης: Η ΝΔ κέρδισε με καθαρή διαφορά – Τον Οκτώβριο 2019 οι εκλογές
Στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές, ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης
Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε ένα υψηλό αποτέλεσμα και κρατά τα ποσοστά του 2014 υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας παράλληλα ότι το κόμμα του είναι ίσως το μεγαλύτερο κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Ευρώπη.
Αν και παραδέχθηκε ότι «η ΝΔ κέρδισε την πρωτιά με καθαρή διαφορά», ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να διατηρήσει τον σχεδιασμό του.
«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», σημείωσε, λέγοντας ότι είναι καλύτερο για τη χώρα, τη σταθερότητα και την οικονομία εάν οι εκλογές γίνουν στην ώρα τους.
«Η ΝΔ μπορεί να ζητά εκλογές, αλλά όχι να τις επιβάλλει», ανέφερε, λέγοντας ότι ακόμη κι αν η Marine Le Pen στη Γαλλία βγει πρώτη, δεν μπορεί να εξαναγκάσει τον Emmanuel Macron σε εκλογές, ενώ ανέφερε ότι στους επόμενους μήνες μεσολαβούν τα μπάνια του λαού και το καλοκαίρι, που μπορεί να δώσει θετική ώθηση στην οικονομία και να αποτελέσει χρονιά ρεκόρ για τον τουρισμό.
Επίσης, έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι διαμορφώνεται ένα σκηνικό ισχυρού πολιτικού διπολισμού, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κερδίζει το στρατηγικό στοίχημα της έκφρασης ενός προοδευτικού πόλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης