Τελευταία Νέα
Διεθνή

ZDF: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, μπορεί να προκαλέσει πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα

ZDF: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, μπορεί να προκαλέσει πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα
Σε πολλά κράτη της ΕΕ, τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών εκλογών θα μπορούσαν να επηρεάσουν και τη σημερινή κυβέρνηση της χώρας
Στο ενδεχόμενο, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, αναφέρεται η γερμανική δημόσια τηλεόραση (ZDF), με αφορμή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ την Παρασκευή (24/5/2019).
Σε πολλά κράτη της ΕΕ, τα αποτελέσματα των ευρωπαϊκών εκλογών θα μπορούσαν να επηρεάσουν και τη σημερινή κυβέρνηση της χώρας - όπως στην Ελλάδα, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, μίλησε εμμέσως για πρόωρες βουλευτικές εκλογές, εάν οι πολίτες δεν του παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης στις ευρωεκλογές της Κυριακής (26/5).
Στην Ελλάδα, οι ευρωπαϊκές εκλογές θεωρούνται ως κριτήριο και για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, επισημαίνει η γερμανική δημόσια τηλεόραση.
Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, οι Έλληνες δεν αποφασίζουν μόνο για τους βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Αν οι πολίτες δεν του δώσουν την Κυριακή ψήφο εμπιστοσύνης όλα είναι ανοιχτά, δήλωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός στην ΕΡΤ, σημειώνει στο δημοσίευμά της η γερμανική τηλεόραση.
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης