Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μήνυμα νίκης της ΝΔ από Μητσοτάκη: Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος

Μήνυμα νίκης της ΝΔ από Μητσοτάκη: Το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος
Χαλαρή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με στελέχη της ΝΔ και πολιτικούς συντάκτες
(upd) Αισιόδοξος για την αυριανή εκλογική αναμέτρηση εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το Σάββατο 25/5, βρέθηκε στο Παγκράτι.
Ο κ. Μητσοτάκης, κατά την συνάντησή του με τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την δραστηριότητά του κατά την προεκλογική περίοδο, είπε χαρακτηριστικά ότι "το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει ένας νικητής και ένας ηττημένος".

Η εν λόγω συνάντηση  του προέδρου της ΝΔ με τους πολιτικούς συντάκτες έγινε  σε στέκι  στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην πλατεία Προσκόπων, στο Παγκράτι.
Κληθείς μάλιστα από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει πως ήταν η προεκλογική περίοδος για τον ίδιο, ανέφερε «αφού δεν έκλεισε η φωνή από τόσες ομιλίες και περιοδείες είμαστε μια χαρά».

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με όλους τους δημοσιογράφους, ενώ το βράδυ του Σαββάτου 25/5 , σύμφωνα με πληροφορίες, θα βγει έξω με την οικογένεια του.

Στο τραπέζι ήταν επίσης ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος απέφυγε να κάνει λόγο για νούμερα δημοσκοπήσεων, η εκπρόσωπος της ΝΔ, Σ. Ζαχαράκη, ο αν. εκπρόσωπος Γ. Μαστρογεωργίου, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Κ. Ζούλας, η αν. διευθύντρια Κ.  Κάπη και ο υπεύθυνος ξένων μέσων Αργ. Παπαστάθης.

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή 26/5 ο Μητσοτάκης

Στην Κηφισιά θα βρεθεί το πρωί της Κυριακής 26/5 ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να ψηφίσει.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο, Κυριακή 26 Μαΐου, στις 10:30 στο 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης