Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Bike Friendly πιστοποίηση για το Skiathea Villas

tags :
Bike Friendly πιστοποίηση για το Skiathea Villas
Bike Friendly πιστοποίηση για το Skiathea Villas
Την πρώτη πιστοποίηση για κατάλυμα φιλικό στους ποδηλάτες απέκτησε η Σκιάθος με την επιτυχημένη πιστοποίηση του Skiathea Villas, ενός πολυτελούς συγκροτήματος βιλών στην Αγία Παρασκευή της Σκιάθου.
Το σήμα πιστοποίησης Bike Friendly Hotel παρέδωσε στην εκπρόσωπο του καταλύματος κα Κωνσταντίνα Κάτρη, η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, δημοσιογράφος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Nattour.
H κα Κάτρη, με αφορμή την προετοιμασία του Skiathea Villas για την κάλυψη των κριτηρίων της πιστοποίησης Bike Friendly Hotel, επένδυσε τόσο σε δημιουργικό χρόνο όσο και σε εξοπλισμό και νέες συνεργασίες για την εξυπηρέτηση των φίλων της ποδηλασίας στο Skiathea Villas.
Το νησί της Σκιάθου, με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του, αποκαλύπτεται γοητευτικά μέσα από συναρπαστικές ποδηλατικές διαδρομές.
Τα δάση της Σκιάθου έχουν ταξινομηθεί ως αισθητικά δάση.
Αυτή είναι η μόνη περίπτωση στην Ελλάδα, δεδομένου ότι είναι το μοναδικό νησί των οποίων τα δάση έχουν χαρακτηριστεί ως αισθητικά, συνολικής επιφάνειας 3.000 εκταρίων, καλύπτοντας τα 2/3 της συνολικής έκτασης.
Στο Αισθητικό Δάσος Σκιάθου ανήκει και η χαρακτηρισμένη ως τοπίο ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους (κωδικός ΑΤ 5080113), και προστατευόμενη περιοχή Natura 2000 (SCI) με κωδικό GR 1430003 «Κουκουναριές και η ευρύτερη θαλάσσια περιοχή».
“Η ποδηλασία μέσα σε αυτό το μοναδικό προστατευόμενο φυσικό τοπίο σε συνδυασμό με τις όμορφες παραλίες και τη γραφική πόλη της Σκιάθου και το παλιό λιμάνι, θα χαρίσει στους επισκέπτες του Skiathea Villas αλλά και της Σκιάθου αξέχαστες εμπειρίες ποδηλασίας. Πιστεύουμε πολύ στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί της Σκιάθου και προσπαθούμε να προσελκύσουμε φιλοξενούμενους με εναλλακτικά ενδιαφέροντα οι οποίοι αξιολογούν ανάλογα και τις τουριστικές δυνατότητες της Σκιάθου”, δήλωσε η κα Κάτρη κατά την απονομή του πιστοποιητικού.
Το Skiathea Villas είναι ένα πολυτελές συγκρότημα βιλών στην Αγία Παρασκευή της Σκιάθου, με θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.
Βρίσκεται 1 χιλιόμετρο από τη θάλασσα, 500 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο της Σκιάθου και αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης προσφέροντας γαλήνη και ηρεμία. Κάθε βίλα του συγκροτήματος είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ένα πολυτελές αλλά χαλαρό συναίσθημα στους επισκέπτες του. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην ιδιωτική πισίνα (50 τ.μ.) που προσφέρει την καλύτερη θέα στη Σκιάθο.
Οι υποδομές του Skiathea Villas, η ιδιωτικότητα που προσφέρει, η τοποθεσία του, το μοναδικό τοπίο, οι εκπληκτικές ποδηλατικές διαδρομές και εκδρομές με αφετηρία το Skiathea Villas, είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι βίλες Skiathea είναι επίσημα πιστοποιημένες ως «Bike Friendly Hotel». Επισκεφτείτε τις!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης