Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Νίκος Νυφούδης (Το Ποτάμι): Είμαστε ο «καταλύτης» της πολιτικής ζωής της Ελλάδος

tags :
Νίκος Νυφούδης (Το Ποτάμι): Είμαστε ο «καταλύτης» της πολιτικής ζωής της Ελλάδος
Άρθρο του υποψήφιου ευρωβουλευτή του Ποταμιού, Ν. Νυφούδη στο bankingnews
Δεν έμειναν παρά λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μέχρι να στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων μας στην Ευρωβουλή.
Την ανάδειξη των ατόμων που για την επόμενη πενταετία θα έχουν ως κύρια αρμοδιότητά τους να προωθήσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων στις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μετά την κρίση που βίωσε και ακόμα βιώνει η χώρα μας, και την εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σχέδιο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, θα περίμενε κανείς αυτές οι Ευρωεκλογές να έχουν αυξημένο ενδιαφέρον τόσο για τους πολιτικούς όσο κυρίως για τους πολίτες.
Να μην χαρακτηρίζονται από την λεγόμενη «χαλαρή ψήφο», καθώς πλέον είμαστε σε θέση όλοι μας να αντιληφθούμε ότι το διακύβευμα είναι μεγάλο∙ οι αντιπρόσωποί μας στην Ευρωβουλή διαχειρίζονται αποφάσεις που μόνο μακρινές δεν είναι από τον μέσο Έλληνα.
Δυστυχώς όμως απ’ ότι φαίνεται για ακόμα μια φορά το πολιτικό προσωπικό της χώρας στέκεται κατώτερο των περιστάσεων.
Τα μεγάλα κόμματα αντί να επιλέξουν υποψήφιους Ευρωβουλευτές βάσει των ικανοτήτων και των βιογραφικών τους, τους επέλεξαν βάσει της αναγνωρισιμότητάς τους και της ικανότητάς τους να «φέρουν ψήφους».  
Επιπλέον, Κυβέρνηση και Αξιωματική Αντιπολίτευση, αδιαφορώντας για την κρισιμότητα των συγκεκριμένων εκλογών, με μόνη τους έγνοια το κομματικό τους συμφέρον βλέπουν τις κάλπες ως σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης … ως ένα μεγάλο γκάλοπ που θα τους βοηθήσει να καταλάβουν την στάση των πολιτών απέναντί τους με το βλέμμα στις εθνικές εκλογές.
Οι πολίτες όμως που δεν εξαπατώνται με τα παιχνίδια του διπολισμού, οι πολίτες που κρίνουν και συγκρίνουν πρόσωπα, στάσεις και συμπεριφορές, έχουν ήδη επιλέξει!
Έχουν αποφασίσει πως θα δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στο μοναδικό κόμμα που έχει καθαρά ευρωπαϊκό χαρακτήρα, στο μοναδικό κόμμα που δεν βάζει αστερίσκους στην πολιτική του ανάλογα με την εκάστοτε πολιτική συγκυρία. Έχουν αποφασίσει, να στηρίξουν Το Ποτάμι επιβραβεύοντας την  φιλοευρωπαϊκή του στάση.
Να στηρίξουν Το Ποτάμι, γιατί Το Ποτάμι λειτουργεί στην πολιτική ζωή του τόπου, όπως λειτουργούν οι καταλύτες στις χημικές αντιδράσεις∙ που μια μικρή ποσότητα αρκεί για να επιταχύνουν την αντίδραση και που χωρίς αυτούς η ίδια διαδικασία είτε απαιτεί περισσότερο χρόνο, είτε δεν θα γίνει ποτέ.
Η χώρα μας, λοιπόν, χρειάζεται τον καταλύτη που ονομάζεται Ποτάμι, για να επιταχύνει την ταχύτητα σχεδιασμού και εφαρμογής των απαραίτητων μεταρρυθμίσεων και δομικών αλλαγών που έχει ανάγκη ο τόπος.
Και αυτό είναι κάτι που το έχουν καταλάβει οι πολίτες.
Το Ποτάμι, λοιπόν, θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών!
Θα βγει δυνατό από αυτήν την εκλογική διαδικασία και θα συνεχίσει να είναι η φωνή της λογικής στην πολιτική ζωή του τόπου!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης