Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ντέρμπι αλλά το ματς έχει λήξει

ΚΙΝΑΛ: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ντέρμπι αλλά το ματς έχει λήξει
Την Κυριακή να σπάσουμε το δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και να στείλουμε πραγματικό μήνυμα αλλαγής αναφέρει το ΚΙΝΑΛ
Την θέση ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ντέρμπι αλλά το ματς έχει λήξει διατυπώνει το Κίνημα Αλλαγής αναφερόμενο στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις της 26ης Μαΐου.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη και συγκεκριμένα την αναφορά του για «χαμένη ψήφο», εφόσον οι πολίτες επιλέξουν μικρότερα κόμματα, το ΚΙΝΑΛ υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «μπερδεύεται συχνά».
«Λανσάρει αυτή τη θεωρία με το επιχείρημα ότι δήθεν «είμαστε όλοι ίδιοι».
Συγχέει πολιτικές διαδρομές και αξίες.
Σε αντίθεση με εκείνον, είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία, το έργο και τη προσφορά του ΠΑΣΟΚ και της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
Δεν την εκχωρούμε, δεν την δανείζουμε και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να την καπηλευτεί» αναφέρουν από το ΚΙΝΑΛ, επισημαίνοντας πως Μητσοτάκης και Τσίπρας «επιχειρούν για τρίτη φορά να στήσουν την ίδια παγίδα».
«Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ντέρμπι, ενώ το ματς έχει λήξει.
Πρόκειται για παλιό κόλπο, αλλά δεν τσιμπάει κανείς» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας πως «όποιος αναπαράγει αυτό το δίπολο δίνει ανάσα ζωής».
«Αυτό το ξέρει ο κ. Μητσοτάκης και το κάνει συνειδητά, γιατί και οι δύο βολεύονται παριστάνοντας τους δήθεν μονομάχους» υποστηρίζει το ΚΙΝΑΛ, το οποίο αναφέρει ότι ο Τσίπρας αποστρατεύεται πολιτικά μόνο με την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ.
«Γι' αυτό, την Κυριακή καμία ψήφος χαμένη, να σπάσουμε το δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και να στείλουμε πραγματικό μήνυμα αλλαγής» υπογραμμίζουν από το ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης