Τελευταία Νέα
Διεθνή

Starmer (Βρετανία): Αδύναμη η πρόταση May για το Brexit - Θα υποστεί βαριά ήττα στο κοινοβούλιο

Starmer (Βρετανία): Αδύναμη η πρόταση May για το Brexit - Θα υποστεί βαριά ήττα στο κοινοβούλιο
Ο Βρετανός βουλευτής του Εργατικού Κόμματος τόνισε ότι το λογικό για την πρωθυπουργό Theresa May θα ήταν «να παραδεθχεί την ήττα»
Έκκληση προς την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Theresa May να μην θέσει προς ψήφιση στο κοινοβούλιο τη νέα πρόταση για το Brexit, απηύθυνε σήμερα (22/5) ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος, Keir Starmer, καθώς θα απορριφθεί από τους βουλευτές.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο BBC, ο Βρετανός βουλευτής του Εργατικού Κόμματος που είναι αρμόδιος για τα ζητήματα του Brexit δήλωσε ότι «αυτή η πρόταση είναι απλά πολύ αδύναμη», εκτιμώντας παράλληλα ότι «η πρωθυπουργός θα υποστεί βαριά ήττα».
Παράλληλα, ο κ. Starmer τόνισε ότι «το λογικό για την πρωθυπουργό θα ήταν να παραδεχθεί την ήττα και να μη θέσει την πρόταση προς ψήφιση».
Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn, έχει ήδη δηλώσει ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει την πρόταση της Theresa May όταν έρθει στο βρετανικό κοινοβούλιο.
Από την πλευρά του, ο Βρετανός υπουργός Περιβάλλοντος, Michael Gove, δήλωσε νωρίτερα ότι νέα πρόταση της Theresa May για το Brexit θα κατατεθεί αργότερα εντός της ημέρας, ενώ προσθεσε ότι η κυβέρνηση θα εξετάσει μέσα στις επόμενες ημέρες εάν το σχέδιο θα μεταφερθει στο κοινοβούλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης