Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δανέλλης: Δεν πουλάει πια το Μακεδονικό – Οι Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει τα θετικά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Δανέλλης: Δεν πουλάει πια το Μακεδονικό – Οι Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει τα θετικά της Συμφωνίας των Πρεσπών
Είναι αναγκαίο να επικρατήσουν οι προοδευτικές δυνάμεις στις επικείμενες ευρωεκλογές είπε ο κ.Δανέλλης
Την θέση ότι «δεν πουλάει πια το Μακεδονικό» και ότι «οι Έλληνες πολίτες - και κυρίως οι Μακεδόνες - έχουν συνειδητοποιήσει τα θετικά της Συμφωνίας των Πρεσπών διατύπωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπ. Δανέλλης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 ο κ.Δανέλλης χαρακτήρισε γελοιότητες τα όσα ειπώθηκαν περί ανταλλαγής της θετικής του ψήφου για τη Συμφωνία των Πρεσπών με παρουσία στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε, είναι ανάγκη να επικρατήσουν οι προοδευτικές δυνάμεις στις επικείμενες ευρωεκλογές και χαρακτήρισε το δίλημμα Timmermans ή Weber απολύτως υπαρκτό και σημαντικό καθώς, όπως υποστήριξε «πρόκειται για εντελώς διαφορετικούς κόσμους».
Ερωτηθείς για τα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ο κ.Δανέλλης είπε πως τα αδικεί το timing της ανακοίνωσής τους λίγο πριν τις εκλογές, αν και καταλόγισε υποκρισία στην αντιπολίτευση που, όπως τόνισε, αν και δεν συμφωνεί, τα ψηφίζει για να μην προκαλέσει λαϊκή δυσαρέσκεια.
Σε ερώτηση για το Ποτάμι, υποστήριξε ότι διαθέτει ακόμη σοβαρές προοδευτικές φωνές και ότι εκτράπη από την πορεία του λόγω του ελλείμματος της ηγεσίας του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης