Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Το ΔΝΤ λέει συγνώμη λάθος και η ΝΔ μιλά για success story Σαμαρά – Μητσοτάκη

Παππάς: Το ΔΝΤ λέει συγνώμη λάθος και η ΝΔ μιλά για success story Σαμαρά – Μητσοτάκη
Τα ψηφοδέλτια δεν γράφουν απλώς ονόματα, γράφουν και προγράμματα είπε ο κ.Παππάς
Την θέση ότι την ώρα που το ΔΝΤ λέει συγνώμη για τα λάθη που έκανε όσον αφορά τα προγράμματα στην Ελλάδα, η ΝΔ εξακολουθεί να μιλά για success story Σαμαρά – Μητσοτάκη διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, ο οποίος  υποστήριξε πως «τα ψηφοδέλτια επάνω δεν γράφουν απλώς ονόματα, γράφουν και προγράμματα».
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαίωσε με τις δημόσιες τοποθετήσεις του ότι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, εκτός των άλλων, γράφει, ρητά κιόλας, κατάργηση της 13ης σύνταξης και κατάργηση των θετικών μέτρων.
Το κρίσιμο είναι το τι λέει ο άνθρωπος τον οποίο έχουν αποφασίσει να στηρίξουν για την Προεδρία της Κομισιόν.
Ο κ. Βέμπερ είναι αυτός που επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για το θετικό των μέτρων.
Άρα, αν κάποιος είναι υπέρ των μέτρων, δεν μπορεί να είναι και υπέρ του Βέμπερ» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Παππάς.
«Βρισκόμαστε σε μία φάση όπου το ΔΝΤ λέει "συγγνώμη, λάθος" και η ΝΔ επιμένει να λέει success story Σαμαρά-Μητσοτάκη.
Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλουν να κάνουν ακριβώς τα ίδια που έκαναν στην τελευταία τους διακυβέρνηση.
Ο κόσμος αυτό το καταλαβαίνει.
Αυτά είναι τα μηνύματα από όλη την Ελλάδα, από τις συγκεντρώσεις μας, από την κίνηση που έχουν τα εκλογικά μας περίπτερα, πέρα και πάνω από το τι είχε ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές» υποστήριξε ο κ.Παππάς, αναφέροντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα».
«Εμείς το βλέπουμε στις συγκεντρώσεις» είπε ο κ.Παππάς, τονίζοντας ότι «η ΝΔ επιλέγει να μην κάνει ο αρχηγός της ντιμπέιτ με τον πρωθυπουργό, η ΝΔ επιλέγει να μην κάνει η ΝΔ ανοικτή συγκέντρωση στην Αθήνα και, αν θυμάμαι καλά, ο τελευταίος αρχηγός της ΝΔ, που δεν έκανε ανοικτή συγκέντρωση στην Αθήνα, ήταν ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο αείμνηστος».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να προκηρυχθούν εκλογές τον Ιούνιο, ο υπουργός απάντησε πως «ούτως ή άλλως εθνικές εκλογές θα γίνουν σε πάρα πολύ βραχύ χρονικό ορίζοντα, οπότε ούτε οριακά δεν μπορούν να προκαλέσουν πολιτικές εξελίξεις αυτές οι ευρωεκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης