Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μεϊμαράκης: Αν το όχι του δημοψηφίσματος δεν γινόταν ναι, θα γινόμασταν Βενεζουέλα

Μεϊμαράκης: Αν το όχι του δημοψηφίσματος δεν γινόταν ναι, θα γινόμασταν Βενεζουέλα
Το 2015 βάλαμε μπροστά την Ελλάδα υποστήριξε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι αν δεν άλλαζε σε ναι το όχι του δημοψηφίσματος του 2015 θα γινόμασταν Βενεζουέλα διατύπωσε ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής 26/5 ζήτησε την πρώτη θέση σε σταυρούς ανάμεσα στους συνυποψήφιους του.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Μεϊμαράκης είπε ότι παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαλέγει τον επικεφαλής, αυτός δεν θα έχει κύρος εάν τερματίσει δεύτερος ή τρίτος.
Παράλληλα ο κ.Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν το 2015 όταν και κρατούσε το «τιμόνι» της ΝΔ, υπερασπιζόμενος τη στάση που τήρησε τότε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα ο κ.Μεϊμαράκης κάλεσε τους πολίτες να αναλογιστούν τι συμβαίνει τώρα στην Βρετανία και να κάνουν τη σύγκριση με το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα εάν ο ίδιος έριχνε τον Τσίπρα το 2015 για να γίνει κυβέρνηση η ΝΔ.
«Βάλαμε μπροστά την Ελλάδα.
Υπήρχε η πρόταση Σόιμπλε «πάρτε 50 δις και φύγετε».
Αν το όχι του δημοψηφίσματος δεν γινόταν ναι, θα γινόμασταν Βενεζουέλα.
Αφού μπήκαμε στο ευρώ δεν μπορούμε να βγούμε.
Ακόμα και ο Σαμαράς που παραιτήθηκε μου είπε ότι πρέπει να μείνουμε στο ευρώ» είπε ο κ.Μεϊμαράκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συμμαχίες που θα κάνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την επομένη των ευρωεκλογών.
«Ο πρόεδρος του ΕΛΚ συζητά με τους σοσιαλιστές, τους φιλελεύθερους και τους πράσινους ούτως ώστε να υπάρξει συνεννόηση» ανέφερε ο κ.Μεϊμαράκης, ζητώντας συνεννόηση για να μη διαλυθεί η Ευρώπη αλλά να προχωρήσει στην ενοποίησή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης