Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Pen: Ο Bannon δεν έχει καμιά σχέση με την εκστρατεία μας

Le Pen: Ο Bannon δεν έχει καμιά σχέση με την εκστρατεία μας
Η Le Pen αποκηρύσσει τον Bannon 
Το εγκώμιο της Marine Le Pen έπλεξε ο πρώην σύμβουλος του Donald Trump, Steve Bannon, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι βρίσκεται στη Γαλλία ως παρατηρητής των ευρωεκλογών μάλλον, παρά για να διαδραματίσει κάποιον ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία της Γαλλίδας πολιτικού.
Ειδικότερα, δήλωσε πως η κα Le Pen τα πήγε καλά όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίσθηκε την πολιτική επιστροφή της μετά την ήττα της από τον πρόεδρο Emmanuel Macron στις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2017.
«Η ανθεκτικότητά της, δεδομένου ότι κατάφερε να επιστρέψει μετά την αποτυχία της το 2017, και ο τρόπος με τον οποίο έδωσε μια νέα ταυτότητα στο Εθνικό Μέτωπο, όλα όσα έκανε ηγουμένη του κόμματός της -το βρίσκω πολύ αξιοσημείωτο», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV.
Ο Steve Bannon, πρώην πρόεδρος του δεξιού ιστότοπου Breitbart.com, συναντάται με ευρωπαϊκούς λαϊκιστικούς σχηματισμούς με στόχο να τους δώσει συμβουλές ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.
Δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το κόμμα Εθνικός Συναγερμός της Marine Le Pen, που ήταν προηγουμένως γνωστό ως Εθνικό Μέτωπο, έρχεται στήθος με στήθος με το κεντρώο κόμμα του Γάλλου προέδρου «Η Δημοκρατία Εμπρός!».
«Ο Bannon δεν έχει ρόλο στην εκστρατεία μας.
Δεν γνώριζα καν πως βρισκόταν στο Παρίσι για δουλειές.
Δεν έχει καμιά σχέση με την εκστρατεία.
Εσείς, τα μέσα ενημέρωσης, είστε εκείνοι που τον σέρνετε στην προεκλογική εκστρατεία», δήλωσε η κα Le Pen στο FranceInfo.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης