Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Deloitte: Nέος Principal Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Analytics και Customer Experience ο Κωστής Χλουβεράκης

tags :
Deloitte: Nέος Principal Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Analytics και Customer Experience ο Κωστής Χλουβεράκης
Deloitte: Nέος Principal Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Analytics και Customer Experience ο Κωστής Χλουβεράκης
Στην ομάδα της Deloitte Ελλάδος εντάσσεται ο Κωστής Χλουβεράκης από την 20η Μαΐου 2019, ως Principal in Consulting, Analytics και Customer Experience Leader.
Ο Κ. Χλουβεράκης έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε συμβουλευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και τις Η.Π.Α., έχοντας εξειδικευτεί στον τομέα της ψηφιακής στρατηγικής, του machine learning, καθώς και στο data analysis αλλά και την βελτίωση των ψηφιακών λειτουργιών μεγάλων οργανισμών.
Η κίνηση αυτή ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων της Deloitte, αναδεικνύοντας την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην διαχείριση σημαντικών προκλήσεων για τον πελάτη, όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η ανάλυση δεδομένων και η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.
Ο Κωστής Χλουβεράκης είναι κάτοχος MBA από το ΜΙΤ και διδακτορικού στα Electronic Systems Engineering, έχοντας σημαντική εμπειρία τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο, όσο και στον κλάδο των συμβουλευτικών, με βασικό αντικείμενο τα Analytics και την Ψηφιακή Στρατηγική.
Τον τελευταίο χρόνο, ήταν επικεφαλής της διεύθυνσης Digital στην Eurobank, όπου ανέλαβε τον σχεδιασμό της ψηφιακής στρατηγικής και τον ψηφιακό μετασχηματισμό ολόκληρου του Ομίλου.
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως Principal στο Consulting, Analytics και Customer Experience Leader της Deloitte Ελλάδος, ο Κωστής Χλουβεράκης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γίνομαι μέλος της μεγάλης οικογένειας της Deloitte, κορυφαίας συμβουλευτικής εταιρείας και πρωτοπόρου μεταξύ άλλων σε ζητήματα analytics και costumer experience.
Στόχος μου είναι να συμβάλλω ουσιαστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της εταιρείας και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας αξιοποιώντας την εμπειρία μου, το αναμφισβήτητο know-how της Deloitte και των ανθρώπων της».
Από πλευράς του, o Consulting Leading Partner της Deloitte Ελλάδος, Νίκος Χριστοδούλου, δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καλωσορίζουμε τον Κωστή Χλουβεράκη στην ομάδα της Deloitte και ανυπομονούμε να εργαστούμε μαζί του, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών μας στην περιοχή του Digital Transformation, συνεχίζοντας να προσδίδουμε αξία στη δραστηριότητα του πελάτη, με την πολύπλευρη τεχνογνωσία και εμπειρία μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης