Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βενεζουέλα: Ο στρατός εφοδιάζει με βενζίνη τα πρατήρια υγρών καυσίμων – Τεράστιες ουρές και οργή οδηγών

Βενεζουέλα: Ο στρατός εφοδιάζει με βενζίνη τα πρατήρια υγρών καυσίμων – Τεράστιες ουρές και οργή οδηγών
Η  επιδείνωση της κατάστασης με την έλλειψη καυσίμων ανάγκασε τους θυμωμένους οδηγούς να περιμένουν ώρες για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους
Άνδρες των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας άρχισαν τον εφοδιασμό με βενζίνη των πρατηρίων υγρών καυσίμων την Κυριακή (19/5).
Η  επιδείνωση της κατάστασης με την έλλειψη καυσίμων ανάγκασε τους θυμωμένους οδηγούς να περιμένουν ώρες για να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους, προκαλώντας διαμαρτυρίες σε ορισμένες περιοχές.
Η Βενεζουέλα, η οικονομία της οποίας ταλανίζεται από μια οδυνηρή πενταετή ύφεση εν μέσω μιας παρατεταμένης πολιτικής κρίσης, είδε τεράστιες ουρές οχημάτων σε διάφορες περιοχές μετά από διακοπή λειτουργίας στο δεύτερο μεγαλύτερο διυλιστήριο της χώρας.
Οι ελλείψεις επιδεινώθηκαν από τις σκληρές αμερικανικές κυρώσεις  στην πετρελαϊκή εταιρεία πετρελαίου Petroleos de Venezuela SA (PDVSA), τον Ιανουάριο, οι οποίες μείωσαν τις εξαγωγές αργού πετρελαίου.
Η Ουάσινγκτον αναγνώρισε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Juan Guaido ως τον αρχηγό κράτους της Βενεζουέλας ενώ ο πρόεδρος Nicolas Maduro, τον χαρακτηρίζει μαριονέτα των ΗΠΑ.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης