Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (ΝΔ): Η διαφαινόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ εξανάγκασε τον πρωθυπουργό να αλλάξει στρατηγική

Δένδιας (ΝΔ): Η διαφαινόμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ εξανάγκασε τον πρωθυπουργό να αλλάξει στρατηγική
«O αδιαμφισβήτητος στόχος είναι μια μεγάλη νίκη που θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της επί 4,5 χρόνια κυβερνητικής πολιτικής», τονίζει ο Ν. Δένδιας
«Ευελπιστούμε ότι θα είναι τέτοιο το μέγεθος της νίκης της ΝΔ» στις ευρωεκλογές «που θα εξαναγκάσει τον Αλέξη Τσίπρα να προσφύγει άμεσα στη λαϊκή ετυμηγορία για το εθνικό κοινοβούλιο», υπογραμμίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ν. Δένδιας, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Ο ίδιος αναφέρει πως «η  διαφαινόμενη μεγάλη ήττα του κυβερνώντος κόμματος είναι αυτή που  εξανάγκασε τον πρωθυπουργό να αλλάξει στρατηγική και από εκεί που μιλούσε για «ψήφο εμπιστοσύνης», να χαρακτηρίσει πριν από λίγες ημέρες τις ευρωεκλογές «δημοσκόπηση».  
Στις ευρωεκλογές, όπως μεταξύ άλλων σημειώνει, «ο αδιαμφισβήτητος στόχος είναι μια μεγάλη νίκη που θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της επί 4,5 χρόνια κυβερνητικής πολιτικής».   
Κάνοντας αναφορά στη στάση της ΝΔ για το θέμα της 13ης σύνταξης, που ενώ δήλωνε ότι πρόκειται για προεκλογικό επίδομα τελικά επέλεξε να την ψηφίσει, ο κ. Δένδιας αφού αναφέρει  πως πρόκειται για ένα βοήθημα στους συνταξιούχους, γιατί εάν ήταν 13η σύνταξη το ποσό θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο,  υπογραμμίζει ότι η ΝΔ ορθώς υπερψήφισε τη διάταξη.
 «Είμαστε ένα λαϊκό κόμμα και ο στόχος μας δεν είναι να “ εκδικηθούμε” τα ευάλωτα στρώματα λόγω των χειρισμών της κυβέρνησης», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, αναφέρει ότι οι προτάσεις της ΝΔ για συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην Υγεία έχουν διατυπωθεί με το κυβερνητικό της πρόγραμμα εδώ και αρκετούς μήνες, προσθέτοντας ότι «η μεταχρονολογημένη και fake “ αγανάκτηση” για τις προτάσεις της δεν πείθουν κανέναν».
Ακόμη, ο κ. Δένδιας διαψεύδει τα περί στροφής του κόμματός του προς την ατζέντα της Ακροδεξιάς για να πάρει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «η ΝΔ είναι το ανάχωμα ολόκληρου του συνταγματικού τόξου απέναντι στο ναζιστικό μόρφωμα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης