Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: Νέα ευέλικτα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Full [Home]

Εθνική Ασφαλιστική: Νέα ευέλικτα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Full [Home]
Το νέο πρόγραμμα Full Home, διατίθεται σε 4 διαφορετικά πακέτα, τα Basic, Extra, Advance και Max
Η Εθνική Ασφαλιστική, σχεδίασε και δημιούργησε τη νέα σειρά προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας, Full [Home], συνεχίζοντας να προσφέρει καινοτόμες λύσεις ασφάλισης, για τον πολυτιμότερό σας χώρο, το σπίτι σας.
Το νέο πρόγραμμα Full Home, διατίθεται σε 4 διαφορετικά πακέτα, τα Basic, Extra, Advance και Max.
Πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της και ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες τους, προσφέρει ένα εντελώς νέο, ευέλικτο και καινοτόμο προϊόν ασφάλισης κατοικίας με σαφή υπεροχή!
Το νέο Full [Home], προσφέρει την πλέον ανταγωνιστική λύση ασφάλισης κατοικίας και παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, με την προσθήκη νέων καλύψεων σε όλα τα πακέτα, από το Basic έως το Max.
Επιπλέον, η Εθνική Ασφαλιστική, βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες καλύψεις και παρέχει αυξημένα όρια αποζημίωσης, ενώ ακολουθώντας τη γενικότερη φιλοσοφία των προγραμμάτων Full, δίνει τη δυνατότητα επιλογής πακέτου με ή χωρίς ποσό απαλλαγής, δίνοντας στους πελάτες μας την ευελιξία να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, με ένα εξαιρετικά προσιτό κόστος.
Αναλυτικότερα, οι νέες αλλά και οι διευρυμένες καλύψεις αφορούν πραγματικούς κινδύνους της κατοικίας, όπως βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών συσκευών, θραύση σωληνώσεων ακόμη και για κτίρια άνω των 30 ετών, ζημιές στην οικοδομή εξαιτίας κλοπής, κλοπή με αντικλείδι, ζημιές από φυσικά φαινόμενα και από χιόνι και ανεμοθύελλα, αστική ευθύνη του ασφαλισμένου για υλικές ζημιές σε τρίτους σε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή από καλυπτόμενο κίνδυνο, κάλυψη οικογενειακής και εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές με αυξημένα όρια κάλυψης.
Επίσης το νέο Full Home προσφέρει κάλυψη αλλοίωσης τροφίμων εξαιτίας καλυπτόμενου κινδύνου, πολύτιμων αντικειμένων, αμοιβών αρχιτεκτόνων και μηχανικών και πλήθος άλλων σύγχρονων κινδύνων διασφαλίζοντας την ηρεμία της οικογενειακής εστίας.

Επείγουσα Τεχνική Αποκατάσταση ζημιών
Τέλος, οι ασφαλισμένοι της Εθνικής Ασφαλιστικής συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες τεχνικής βοήθειας 24/7 σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης αποκατάστασης ζημιών στην ασφαλισμένη κατοικία τους.
Η νέα υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας εξασφαλίζει, για εσάς που έχετε εμπιστευτεί την ασφάλιση της κατοικίας σας στην Εθνική Ασφαλιστική, μια σειρά νέων παροχών, που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε άμεσα και αποτελεσματικά περιπτώσεις τεχνικής βλάβης ή προβλήματος στην ασφαλισμένη κατοικία σας, σε περίπτωση ανάγκης.
Καλώντας στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Εθνικής Ασφαλιστικής 18189 (ή στο +302130318189 αν βρίσκεστε στο εξωτερικό), μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη νέα κάλυψη της επείγουσας τεχνικής βοήθειας, η οποία σας παρέχει πρόσβαση στις παρακάτω υπηρεσίες σύμφωνα πάντα με τα όρια και τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι όροι της κάλυψης:
Επισκευή στη σταθερή υδραυλική εγκατάσταση (σωληνώσεις ή βάνες) σε περίπτωση θραύσης υδραυλικών εγκαταστάσεων
Επισκευή στη σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικής ενέργειας
Υπηρεσίες Κλειδαρά σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κλειδιών ή αδυναμία λειτουργίας της κλειδαριάς της κυρίας εισόδου της ασφαλισμένης κατοικίας σας
Αντικατάσταση υαλοπινάκων και κρυστάλλων λόγω θραύσης εξαιτίας αιφνίδιου γεγονότος (π.χ. πυρκαγιά, κλοπή με διάρρηξη)
Υπηρεσία φύλαξης της κατοικίας για διάστημα έως 72 ωρών όταν παραμένει απροστάτευτη μετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη
Προσωρινή αντικατάσταση της τηλεόρασης ή του DVD για διάστημα έως 15 ημερώνμετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη
Καθαρισμός και αποκομιδή ερειπίων όταν η ασφαλισμένη κατοικία σας είναι ακατάλληλη για κατοίκηση μετά από φωτιά ή πλημμύρα
Μεταφορά επίπλων καθώς και Αποθήκευση – Φύλαξη επίπλων για διάστημα έως 7 ημερών, όταν η ασφαλισμένη κατοικία σας είναι ακατάλληλη για κατοίκηση μετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη
Διαμονή σε ξενοδοχείο με όριο τις 2 διανυκτερεύσεις όταν η κατοικία σας είναι ακατάλληλη για κατοίκηση μετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη
Κάλυψη εξόδων επείγουσας επιστροφής στην κατοικία εάν κατά την επέλευση της ζημιάς βρίσκεστε σε απόσταση τουλάχιστον 200χλμ από την ασφαλισμένη κατοικία σας.
Σε μια τέτοια περίπτωση εάν ταξιδεύατε με το όχημά σας και αναγκαστήκατε να το αφήσετε στον τόπο που βρισκόταν, θα καλυφθούν και τα έξοδα ανάκτησης του οχήματος χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς.
Υπηρεσία πληροφοριών σε περίπτωση επέλευσης ζημιάς μετά από φωτιά, πλημμύρα ή κλοπή με διάρρηξη και παροχή πληροφοριών επείγουσας ανάγκης
Μεταβίβαση Επειγόντων Μηνυμάτων σε περίπτωση επέλευσης ζημιάς, σε άτομα που θα υποδείξετε εσείς στην Ελλάδα ή το εξωτερικό εφόσον εσείς αδυνατείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.
Παράλληλα, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα ευρύ συνεργαζόμενο δίκτυο τεχνικών μέσω του οποίου μπορείτε να ζητήσετε προσφορές για εργασίες από εξειδικευμένους τεχνικούς για εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην κατοικία σας.
Η κάλυψη του κόστους των παραπάνω υπηρεσιών γίνεται απευθείας από την Εθνική Ασφαλιστική, για τις περιοχές τις οποίες εξυπηρετεί το ευρύ συνεργαζόμενο δίκτυο τεχνικών (Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Κόρινθο, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Χανιά) ή απολογιστικά με τις προσκόμιση των πρωτότυπων αποδείξεων στην Εταιρία μας, για οποιαδήποτε άλλα περιοχή στην Ελλάδα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε μέσω του ασφαλιστικού σας συμβούλου, ή στο τηλεφωνικό κέντρο 18189 ή μέσω του εταιρικού site www.ethniki-asfalistiki.gr

Αντώνης Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης