Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μοιάζουν πολύ - Η χώρα δεν αντέχει άλλα προεκλογικά Ζάππεια

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μοιάζουν πολύ - Η χώρα δεν αντέχει άλλα προεκλογικά Ζάππεια
"Ο ένας κολλημένος στην εξουσία, ο άλλος διψασμένος για εξουσία", xαναφέρει η Φ. Γεννηματά
«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μοιάζουν πολύ, συντηρούν ενσυνείδητα γιατί νομίζουν ότι τους βολεύει, την πόλωση.
Όλα για την καρέκλα!
Ο ένας κολλημένος στην εξουσία, ο άλλος διψασμένος για εξουσία δυναμιτίζουν το παρόν και υποθηκεύουν το μέλλον», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.
Κατά την ίδια, «τα πάθη του ελληνικού λαού συνεχίζονται και θα συνεχίζονται όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση.
Δεν μπορούν να κοιτάξουν πέρα από τις προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες».
Ξεκαθαρίζει πως «εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτόν τον κατήφορο, αυτήν την κατάντια» και σημειώνει ότι «στο Κίνημα Αλλαγής είμαστε περήφανοι για την ενότητα και συμπόρευση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του προοδευτικού κέντρου, της ανανεωτικής αριστεράς και όλων των γνήσια προοδευτικών πολιτών που έχουμε επιτύχει».
Προσθέτει δε, πως «τα στελέχη που προέρχονται από τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι που συμπορεύονται μαζί μας στο Κίνημα Αλλαγής, δίνουν με ήθος και συνέπεια, δυναμικό παρόν στον κοινό αγώνα για την αλλαγή σελίδας που χρειάζεται η χώρα».
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η κυβέρνηση Τσίπρα οδεύει προς την ημερολογιακή λήξη της θητείας της σε λίγους μήνες, αλλά πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, αναφέρει ότι «η  καρέκλα της εξουσίας ενώνει αυτόν τον Κυβερνητικό αχταρμά, ΣΥΡΙΖΑ, ακροδεξιά, δεξιά γυρολόγοι και κάθε είδους καιροσκόποι.
Κωμικοτραγικό το γεγονός ότι ζήτησε την εμπιστοσύνη όλων αυτών».
«Σημασία έχει όμως η εμπιστοσύνη των πολιτών, που έχει χαθεί προ πολλού.
Θα αποδειχθεί στις κάλπες, Κυριακή κοντή γιορτή», συμπληρώνει η κ. Γεννηματά.
Αναφορικά με τον στόχο του Κινήματος Αλλαγής ενόψει ευρωεκλογών, η κ. Γεννηματά τονίζει πως «οι ευρωεκλογές θα είναι η προοδευτική απάντηση στην συντήρηση και τον λαϊκισμό.
Και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.
Ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι στήριξη στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές που παλεύουν με τον Φρανς Τίμμερμανς μπροστά να μπει τέλος στις συντηρητικές πολιτικές, στη διαρκή λιτότητα που διαλύει την Ευρώπη και δίνει άλλοθι στην ακροδεξιά και στους κάθε λογής λαϊκιστές.
Θέλουμε στις 26 Μαΐου , με δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής, να γίνει η πρώτη Ανάσταση, προμήνυμα για την πολιτική ανατροπή στις εθνικές εκλογές.
Θέλουμε καθαρό αποτέλεσμα για να δοθεί δυνατό μήνυμα καταδίκης του λαϊκισμού, του τυχοδιωκτισμού και της πολιτικής απάτης».
Τέλος, σχολιάζοντας τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για νέες παροχές, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «η χώρα δεν αντέχει άλλα προεκλογικά Ζάππεια, κοστίζουν ακριβά και στην οικονομία και στη λαβωμένη αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου.
Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι εκλογικό επίδομα δίδεται σε όσους εργάζονται για τις εκλογές, τώρα με τον κ. Τσίπρα μάθαμε και το εκλογικό επίδομα ψηφοφόρων».
Σημειώνει πως «οι Έλληνες φυσικά έχουν ανάγκη και το παραμικρό ευρώ, που τους επιστρέφουν αλλά δεν τρώνε κουτόχορτο.
Γνωρίζουν ότι δέκα τους παίρνει, ένα τους δίνει, παραμονή των εκλογών, υποτιμώντας και τη νοημοσύνη τους».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης