Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Ανυπόφορα κίτρινος ο Μητσοτάκης – Επέλεξε να μετατρέψει τη ΝΔ σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα

Τζανακόπουλος: Ανυπόφορα κίτρινος ο Μητσοτάκης – Επέλεξε να μετατρέψει τη ΝΔ σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα
Χωρίς καμία πολιτική ή ηθική αναστολή ο Μητσοτάκης έριξε το επίπεδο της συζήτησης πιο χαμηλά από ποτέ για εντυπώσεις είπε ο κ.Τζανακόπουλος
Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη με αφορμή την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή στο πλαίσιο της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο Κανάλι της Βουλής, ο κ.Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι ο κ.Μητσοτάκης «στην πρωτολογία του ήταν απολίτικος, ανερμάτιστος, ασυνάρτητος και κυρίως ανυπόφορα κίτρινος».
«Ο Πρωθυπουργός κατά την πρωτολογία του ανέπτυξε το πολιτικό και στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης, όχι μόνο για το επόμενο διάστημα αλλά και για την επόμενη 4ετία, που είναι και το κύριο που αφορά τους πολίτες.
 Έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι από τον Αύγουστο του 2018 η χώρα βρίσκεται εκτός της μνημονιακής επιτροπείας και έχουμε πια τη δυνατότητα με μεγαλύτερη ταχύτητα και αποφασιστικότητα αλλά και σε μεγαλύτερο βάθος να αποκαθιστούμε τις αδικίες που προέκυψαν από τα 8 χρόνια της κρίσης αναφερόμενος σε θετικά μέτρα ανακούφισης των πολλών.
Από την άλλη μεριά, ο κ. Μητσοτάκης στην πρωτολογία του ήταν απολίτικος, ανερμάτιστος, ασυνάρτητος και κυρίως ανυπόφορα κίτρινος.
Χωρίς καμία πολιτική ή ηθική αναστολή, επέλεξε με προσωπικές αναφορές, με παραπολιτική και απευθείας ad hominem επιθέσεις στον Πρωθυπουργό, να ρίξει το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης πιο χαμηλά από ποτέ ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει αρχηγός οποιουδήποτε ελληνικού κόμματος, εξαιρώντας βεβαίως τη Χ.Α., που να έχει κάνει μια τόσο εμπρηστική ομιλία στη Βουλή» τόνισε ο κ.Τζανακόπουλος.
«Ο κ.Μητσοτάκης λοιπόν, επέλεξε να μετατρέψει το κόμμα του σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα και να εκτροχιάσει τη συζήτηση ώστε να μην συζητηθούν τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα της επόμενης περιόδου» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnes.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης