Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Μετρ των μεταγραφών ο Μητσοτάκης – Δεν άλλαξα τη στάση μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Θεοχαρόπουλος: Μετρ των μεταγραφών ο Μητσοτάκης – Δεν άλλαξα τη στάση μου για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Εάν η ΝΔ έρθει πρώτη και δεν έχει αυτοδυναμία θα συγκυβερνήσει με το ΚΙΝΑΛ, το έχουν προαποφασίσει είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Την θέση πως ο Κ. Μητσοτάκης είναι «ο μετρ των μεταγραφών στη Βουλή» διατύπωσε ο υπουργός Τουρισμού, Θ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι εάν η ΝΔ έρθει πρώτη και δεν πετύχει αυτοδυναμία, είναι προαποφασισμένο ότι ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής θα συγκυβερνήσουν.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοχαρόπουλος καταλόγισε στρατηγική σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ σε όλα τα σημαντικά ζητήματα, κάνοντας λόγο για «γαλάζιες μεταγραφές εν αναμονή υπουργών που άλλαξαν τη θέση τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών».
«Εγώ δεν άλλαξα τη θέση μου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Άρα κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι άλλαξα.
Άλλοι άλλαξαν θέση στη Νέα Δημοκρατία για το θέμα» είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε πως ο κ.Μητσοτάκης έχει επινοικιάσει το κόμμα του στην άκρα δεξιά και τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ.Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα τοποθετηθεί στο Επικρατείας, αλλά θα είναι υποψήφιος με σταυρό, υποστηρίζοντας ότι επέλεξε να βάλει πλάτη στα δύσκολα και ότι έχουν αλλάξει πολλά από τότε που δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αναφέροντας ως χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ότι αποχώρησαν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση αλλά και η ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ.
«Το 2013 άφησα την καρέκλα όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ.
Σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν μάθει να αφήνουν την καρέκλα.
Τότε κάποιοι έγιναν υπουργοί του Σαμαρά, μετά το μαύρο της ΕΡΤ.
Η Φώφη Γεννηματά έγινε υπουργός του Σαμαρά» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε στρατηγικής σημασίας τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στις συντηρητικές πολιτικές και την ακροδεξιά.
«Τους ενοχλεί η Προοδευτική Συμμαχία γιατί βλέπουν ότι ανασυγκροτείται ο χώρος.
Είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι ονειρεύονται όχι αυτοδυναμία αλλά πρωτιά στις κάλπες» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης