Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης αντιπολιτεύεται με κίτρινες ειδήσεις - Θέλει να επαναφέρει ένα καθεστώς σήψης και διαπλοκής

Τζανακόπουλος: Ο Μητσοτάκης αντιπολιτεύεται με κίτρινες ειδήσεις - Θέλει να επαναφέρει ένα καθεστώς σήψης και διαπλοκής
Ο Τσίπρας δεν πλούτισε από την πολιτική, άλλος έχει βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον Χριστοφοράκο είπε ο κ.Τζανακόπουλος
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ και στον Κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, αναφέροντας πως «εμείς καταθέτουμε μομφή στον Κυριάκο Μητσοτάκη που θέλει να επαναφέρει ένα καθεστώς σήψης διαφθοράς και διαπλοκής».
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.τΤζανακόπουλος υποστήριξε ότι ο κ.Μητσοτάκης είναι σε πολιτικό και στρατηγικό αδιέξοδο, τονίζοντας ότι «έχει καταρρεύσει η αντιπολιτευτική του τακτική, καθώς επένδυσε σε ένα καταστροφολογικό σενάριο, ότι δεν θα βγούμε στις αγορές, ότι δεν θα μειωθεί η ανεργία και λοιπά».
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει πολιτικό αφήγημα και για αυτό εργαλειοποίησε την ίδια την αναπηρία» είπε ο κ.Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη με αφορμή την αντιπαράθεση του με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στ. Κυμπουρόπουλο.
Ερωτηθείς για τις φωτογραφίες που δείχνουν τον πρωθυπουργό να κάνει διακοπές στο κότερο του εφοπλιστή Παναγόπουλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πλουτίσει από την πολιτική, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως άλλος είναι αυτός που έχει «βίλα μεσοτοιχία στην Τήνο με τον Χριστοφοράκο».
«Δεν δικαιούται κάποιος να κάνει 2-3 μέρες διακοπές;» διερωτήθηκε ο κ.Τζανακόπουλος υποστηρίζοντας ότι αυτό δεν συνιστά πολιτική είδηση ενώ στις αναφορές ότι οι διακοπές αυτές έγιναν αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, είπε πως «ήταν 25 ημέρες μετά το Μάτι».
«Δεν έκανε διακοπές εκείνη την περίοδο και ο κ. Μητσοτάκης;
Τι υποκρισία είναι αυτή.
Αυτό δείχνει την πολιτική γύμνια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία οποτεδήποτε βλέπει μια θετική είδηση, εστιάζει σε κίτρινες ειδήσεις.
Κάνει αντιπολίτευση με Πολάκη, τώρα με κλεμμένες φωτογραφίες.
Η τοξική αυτή πολιτική, που έχει επιλέξει γυρίζει μπούμερανγκ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τον Ιανουάριο του 2015 εν μέσω πρωτοφανούς μιντιακής επίθεσης.
Κατάφερε να κερδίσει το δημοψήφισμα, και ξανακέρδισε το Σεπτέμβριο του 2015 μέσα σε μιντιακό καταιγισμό.
Όλοι νομίζουν ότι με κίτρινες, παραπολιτικές, τοξικές ειδήσεις θα κερδίσουν.
Κάνουν λάθος.
Στις 26 Μαΐου θα καταρρεύσει και το τελευταίο αφήγημα της ΝΔ, ότι εμείς είμαστε απομονωμένοι από το λαό.
Ο γόνος των ελίτ υποστηρικτής των ελίτ πολιτεύεται με βάση τα συμφέροντα της ελίτ είναι ο κ. Μητσοτάκης» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος, τονίζοντας ότι η κα.Παναγοπούλου είναι συνεργάτης του πρωθυπουργού, ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, επισημαίνοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης αερομεταφέρεται με ελικόπτερα μιντιαρχών στη βίλα στα Χανιά».
Αναφερόμενος στο μέτωπο της οικονομίας, ο κ.Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι «δημιουργείται επιπλέον δημοσιονομικός χώρος το 2019 που επιτρέπει την αποκατάσταση αδικιών» και ότι η κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα και δεν θα είναι εφάπαξ.
Ο κ.Τζανακόπουλος συνέστησε υπομονή μέχρι την ανακοίνωση τους και τόνισε πως έχει τελειώσει η συνθήκη των περιοριστικών μέτρων, λέγοντας πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει να πάρει μέτρα περικοπών από το 2016.
Ερωτηθείς για το αφορολόγητο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι αυτό αφορά τον προϋπολογισμό του 2020 και επανέλαβε τη δέσμευση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση να μειωθεί το αφορολόγητο.
Επιπλέον, ο κ.Τζανακόπουλος υπογράμμισε πως αν υπάρχει μια κυβέρνηση που μπορεί να καταφέρει τη μείωση των πλεονασμάτων από το 3,5% αυτή είναι μόνο μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης