Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ΔΕΗ - AKUO ENERGY SAS στην ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

tags :
Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ΔΕΗ - AKUO ENERGY SAS στην ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
Υπογραφή MoU ΔΕΗ- AKUO ENERGY SAS
Η ΔΕΗ Α.Ε. και η AKUO ENERGY SAS ανακοινώνουν την υπογραφή Memorandum of Understanding (MoU), με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας τους στην ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές που τα μέρη θα συμφωνήσουν.
Το Μνημόνιο υπεγράφη σήμερα 6 Μαΐου 2019, παρουσία του Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Christophe Chantepy, στο πλαίσιο του 4ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ελληνικής Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (HAEE).
 
Σχετικά με την AKUO ENERGY SAS

Η AKUO ENERGY SAS είναι εταιρία παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και κατέχει περιουσιακά στοιχεία σε κατασκευή ή λειτουργία σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία για την ανάπτυξη, χρηματοδότηση, κατασκευή και λειτουργία έργων με εκμετάλλευση αιολικής, ηλιακής και υδροηλεκτρικής ενέργειας καθώς και βιομάζας.
Έχει εδραιώσει την παρουσία της στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της "Akuo Energy Greece S.A.", με σκοπό την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων στην ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα, ενώ ήδη κατασκευάζει και εκμεταλλεύεται αντίστοιχα έργα στην περιοχή των Βαλκανίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης