Λαφαζάνης: Τσίπρας και Θεοχαρόπουλος αξίζουν το βραβείο Γκίνες της καρεκλοθηρίας

Λαφαζάνης: Τσίπρας και Θεοχαρόπουλος αξίζουν το βραβείο Γκίνες της καρεκλοθηρίας
"Επιβεβαιώνουν την απόλυτη φαυλότητα και παρακμή", ανέφερε ο Π. Λαφαζάνης
«Ο Αλ. Τσίπρας και ο νέος υπουργός του, Θαν. Θεοχαρόπουλος, αξίζουν εκατό τοις εκατό το βραβείο Γκίνες του αμοραλισμού και της καρεκλοθηρίας», δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, από την Αχαγιά της Αχαΐας , όπου περιοδεύει.
Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη «ο Αλ. Τσίπρας με την υπουργοποίηση του Θαν. Θεοχαρόπουλου και τις διαχρονικές στάσεις απεριόριστης θεσιθηρίας, πολιτικού παρεμπορίου, συναλλαγής και ιδιοτέλειας που επιδεικνύουν και οι δύο, δεν απογύμνωσαν μόνο τους ίδιους και ό,τι ακόμα αντιπροσωπεύουν, αλλά και επιβεβαιώνουν την απόλυτη φαυλότητα και παρακμή, στην οποία εξωθούν τον τόπο μια ξεπουλημένη μνημονιακή πολιτική τάξη και οι ακροδεξιές αποφύσεις του συστήματος».
 «Μόνη ελπίδα που απομένει για τη χώρα είναι η πολιτική, αξιακή και κινηματική αφύπνιση του ελληνικού λαού για μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή με πρώτη μεγάλη ανατρεπτική κίνηση την αντισυστημική ψήφο στις 26 Μαΐου και την επιλογή του ψηφοδελτίου «Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS