Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος για Μάτι: Ο Μητσοτάκης επιχειρεί για άλλη μια φορά μια τυμβωρυχία - Δεν τον τιμά

Τζανακόπουλος για Μάτι: Ο Μητσοτάκης επιχειρεί για άλλη μια φορά μια τυμβωρυχία - Δεν τον τιμά
Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές ότι οι νεκροί δεν κρύβονται – Υποκριτικό να μιλά ο Μητσοτάκης για διαλυμένες δημόσιες υπηρεσίες είπε ο κ.Τζανακόπουλος
Την θέση πως ο Κ. Μητσοτάκης επιχειρεί για άλλη μια φορά μια τυμβωρυχία, η οποία δεν τιμά ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και δείχνει σεβασμό για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στο αφιέρωμα του Αλέξη Παπαχελά για την πυρκαγιά στο Μάτι (προβλήθηκε χθες στο ΣΚΑΪ) και στις αντιδράσεις που προκάλεσε.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και αναφερόμενος στις επιθέσεις που γίνονται κατά της κυβέρνησης ότι ενώ γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, δεν ειπώθηκε τίποτα στη σύσκεψη που έγινε εκείνο το βράδυ υπό τον πρωθυπουργό ο κ.Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι «οι νεκροί δεν κρύβονται».
«Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί για άλλη μία φορά μία τυμβωρυχία, η οποία δεν τιμά ούτε τον ίδιο, ούτε δείχνει σεβασμό για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα.
Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές ότι οι νεκροί δεν κρύβονται.
Εγώ ο ίδιος ήμουν που ανακοίνωσα εκείνο το βράδυ τους πρώτους επιβεβαιωμένους νεκρούς.
Για προεκλογικούς λόγους, διάφορα μιντιακά επιτελεία προσπαθούν να επαναφέρουν το θέμα.
Ο πρωθυπουργός ανέλαβε στο υπουργικό συμβούλιο εκείνης της Παρασκευής την πολιτική ευθύνη, ενώ κανένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν βγήκε να αναγνωρίσει ότι υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες.
Ο κ. Μητσοτάκης ήταν εκείνος που απέλυε δημόσιους υπαλλήλους ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και έχουμε διαλυμένες υπηρεσίες που οδήγησαν στην κατάρρευση της δημόσιας διοίκησης.
Όχι αυτή η κυβέρνηση.
Το να μιλάει λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης για διαλυμένες δημόσιες υπηρεσίες είναι υποκριτικό» είπε ο κ.Τζανακόπουλος σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ για αδιαφορία και κυνισμό της κυβέρνησης την ώρα που εξελισσόταν μια πρωτοφανής τραγωδία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης