Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Creta Farms: Σήμερα (2/5) και μετά τη λήξη της προθεσμίας τα αποτελέσματα χρήσης 2018

tags :
Creta Farms: Σήμερα (2/5) και μετά τη λήξη της προθεσμίας τα αποτελέσματα χρήσης 2018
Αντικατάταση μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της Creta Farms
Δεν δημοσίευσε αποτελέσματα μέχρι τις 30/4 η Creta Farms, όπου και έληγε η προσθεσμία υποβολής λογιστικών καταστάσεων και η εισηγμένη ενημέρωσε πως θα δημοσιεύσει σήμερα πριν το άνοιγμα της αγοράς. 
Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση του 2018 θα προτείνει το διοικητικό συμβούλιο της Creta Farms στην τακτική γενική συνέλευση των μετόχων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε. («η Εταιρεία») ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2019:
Ανακοίνωση Ετησίων Αποτελεσμάτων έτους 2018: Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 (πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χ.Α.)
Η Ετήσια Οικονομική Έκθεση της χρήσης 2018 θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες της Εταιρείας (www.cretafarm.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr).
Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων 2019: Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα υποβάλει πρόταση προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2018. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού πρώτα ενημερώσει έγκαιρα το Επενδυτικό Κοινό.

Αντικατάσταση μέλους Δ.Σ.

Η Ανώνυμη Εταιρεία "ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" (εφεξής καλουμένη ως "Εταιρεία"), γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού του Χ.Α., του ν. 3016/2002, του άρθρου 2 παρ. 2 περ. ε΄ της με αριθμό 3/347/12.07.2005 αποφάσεως του Δ.Σ. της Επιτροπής
Κεφαλαιαγοράς καθώς και το άρθρο 17 παρ. 1 του με αριθμό 596/2014 Κανονισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά τη συνεδρίασή του της 24ης Απριλίου 2019, εξέλεξε ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του τον κ. Μαραβελάκη
Πέτρο του Ευαγγέλου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κ. Αλέξανδρου Στρίμπερη του Ιωάννη, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους.
Η ανωτέρω αντικατάσταση μέλους θα τεθεί ως θέμα στην αμέσως επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία θα προβεί στον ορισμό του ιδίου ή άλλου μέλους ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού ή στην εκλογή άλλου ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους για το διάστημα μέχρι τη λήξη της θητείας αυτού του μέλους του ΔΣ, ήτοι μέχρι την 14.02.2024.
Κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτήθηκε σε σώμα για το υπόλοιπο της διαρκείας της θητείας του, ήτοι μέχρι την 14.02.2024, ως ακολούθως:
1) Εμμανουήλ Δομαζάκις του Στυλιανού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
2) Κωνσταντίνος Δομαζάκης του Στυλιανού, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
3) Πέτρος Παπαδάκης του Βασιλείου, Μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
4) Χρήστος Τσάλλης του Ηρακλέους, Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
5) Εμμανουήλ Κοτζαμπασάκης του Γεωργίου, Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
6) Πέτρος Μαραβελάκης του Ευαγγέλου, Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.
7) Εμμανουήλ Μαργωμένος του Γεωργίου, Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης