Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Tο Ποτάμι κάνει restart στα ψηφοδέλτια και των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών

Θεοδωράκης: Tο Ποτάμι κάνει restart στα ψηφοδέλτια και των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών
Οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης προσπαθούν «να στήσουν ένα πάρτι για δύο», σύμφωνα με τον Στ. Θεοδωράκη
«Τα φράγματα δεν μας έχουν εμποδίσει να λέμε αλήθειες μόνο και αυτός είναι ο προορισμός του Ποταμιού, αλήθειες και λύσεις», αποσαφήνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης,  σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.
Ο επικεφαλής του Κινήματος αναφέρθηκε στην ανταπόκριση που συναντά από τον κόσμο σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του και τόνισε πως «οι πολίτες που δεν έχουν εξαρτήσεις από το σημερινό ή τα προηγούμενα καθεστώτα, αντιλαμβάνονται πως το Ποτάμι έχει 0% υποκρισία, 0% ψέμα, 0% διαφθορά».
Επισήμανε ότι με απόφαση του συνεδρίου του Κινήματος έγινε restart στα ψηφοδέλτια και των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών και υπενθύμισε πως στις Ευρωεκλογές το Ποτάμι έχει 16 υποψηφίους που δεν ζουν στην Ελλάδα επειδή «έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε τους δεσμούς με αυτούς που διώχθηκαν από ένα αναξιοκρατικό πολιτικό σύστημα».
Από τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που ζουν εκτός, θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές λιγότεροι από 15.000, είπε, και αυτό «είναι ντροπή για τη σύγχρονη Ελλάδα».
Και συμπλήρωσε πως «θα ψηφίσουν όμως τα αδέλφια τους, θα ψηφίσουν οι φίλοι τους, θα ψηφίσουν οι γονείς τους και ελπίζω ότι θα τιμωρήσουν αυτούς που κρατάνε την Ελλάδα πίσω.»
Αναφερόμενος στο κλίμα πόλωσης που κυριαρχεί, τόνισε πως οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης προσπαθούν «να στήσουν ένα πάρτι για δύο» και πως η ψήφος στο Ποτάμι, είναι ψήφος αποδοκιμασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ψήφος για την Αναγέννηση της Ευρώπης και όχι για την καταστροφή της όπως επιδιώκουν οι λαϊκιστές και οι εθνικιστές.
«Στο Ποτάμι αγωνιζόμαστε για την κατάργηση του κομματικού κράτους που είναι η πηγή της σπατάλης, της αναξιοκρατίας, της διαφθοράς, της γραφειοκρατίας και τελικά του μαραζώματος της οικονομίας», σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.
Επιπλεον, ο Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε πως σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι εξελίξεις δικαιώνουν το Ποτάμι, από τη στιγμή που και ο κ. Βέμπερ είπε από την Νεμέα, μπροστά στον κ. Μητσοτάκη, ότι «η Ευρώπη καλωσορίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών» και απηύθυνε το ερώτημα προς τη ΝΔ: «Αν λες ότι η Συμφωνία είναι έγκλημα, πως μπορείς να υποστηρίζεις για ηγέτη της Ε.Ε τον κ.Βέμπερ που λέει ότι είναι καλή;»
Τέλος, σχετικά με το θέμα του κ. Πολάκη που μονοπώλησε την πολιτική ατζέντα των τελευταίων ημερών, ξεκαθάρισε πως ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας «είναι ένας παλαιοκομματικός πολιτικός που θεωρεί τον εαυτό του πάνσοφο τιμωρό και η καταδίκη του είναι πάνδημη».
Ζήτησε, ωστόσο, να μπει η κοινωνία πιο βαθιά στο θέμα των δικαιωμάτων των ανθρώπων με αναπηρία, όπως και εκείνων με διαφορετικούς προσανατολισμούς, είτε σεξουαλικούς, είτε θρησκευτικούς.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης