Τελευταία Νέα
Πολιτική

Politico για Πολάκη: Απίστευτο πως ένας αριστερός επιτέθηκε σε ένα άτομο με αναπηρία

Politico για Πολάκη: Απίστευτο πως ένας αριστερός επιτέθηκε σε ένα άτομο με αναπηρία
«Ο Πολάκης είναι το πρόσωπο και η φωνή του Τσίπρα που αφήνει άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για τον ίδιο», σχολιάζει ο Κ. Μητσοτάκης
Απίστευτη χαρακτηρίζει την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη «με τόσο ωμό τρόπο» σε ένα άτομο με αναπηρία, όπως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.
Η στήλη Playbook του Politico σχολιάζει το περιστατικό με αφορμή την πρόταση μομφής σε βάρος του Παύλου Πολάκη, την οποία προανήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι δηλώσεις Πολάκη προκάλεσαν απογοήτευση στο εσωτερικό της κυβέρνησης που είδε τη διαμάχη να θέτει σε κίνδυνο την ταυτότητά της υπέρ των αδυνάμων, σημειώνει το περιοδικό.
Ωστόσο, ότι η αντίδραση δεν ήρθε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, ο οποίος χαρακτήρισε «ατυχή» τη δήλωση Πολάκη.
«Τα σχόλια ήταν εξαιρετικά μικροπρεπή.
Το ίδιο είναι και το γεγονός ότι ο Τσιπρας συνεχίζει να στηρίζει τον υπουργό του λέγοντας ότι θα μετατρέψει την πρόταση μομφής κατά του υπουργού σε πρόταση εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση» δηλώνει στο Politico ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 «Ο Πολάκης είναι το πρόσωπο και η φωνή του Τσίπρα που αφήνει άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για τον ίδιο», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης