Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ελλάκτωρ: Έκτακτη Γ.Σ. στις 21 Μαΐου 2019 για έγκριση του σχεδίου συγχώνευσης με ΕΛΤΕΧ Άνεμος

Ελλάκτωρ: Έκτακτη Γ.Σ. στις 21 Μαΐου 2019 για έγκριση του σχεδίου συγχώνευσης με ΕΛΤΕΧ Άνεμος
Το σχέδιο συγχώνευσης με την ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος θα κληθούν να εγκρίνουν οι μέτοχοι της Ελλάκτωρ, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου 2019
Το σχέδιο συγχώνευσης με την ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος θα κληθούν να εγκρίνουν οι μέτοχοι της Ελλάκτωρ, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου 2019, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/4/2019) η εταιρεία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας και κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 24ης Απριλίου 2019, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα συνεδριάσει στις είκοσι-μία Μαΐου του έτους δύο χιλιάδες δεκαεννέα (21-05-2019), ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στα Γραφεία της Εταιρείας επί της οδού Ερμού αριθμός 25, στην Κηφισιά, για τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
Θέματα Ημερησίας Διάταξης:
1. Συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας "ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ AE" από την Εταιρεία, σύμφωνα με τις εφαρμοστέες διατάξεις των άρθρων 68 επ. του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993, όπως ισχύουν, και έγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης.
- Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας λόγω της συγχώνευσης κατά το συνολικό ποσό των €38.388.810,70, δια της εισφοράς μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της "ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ AE" και της κεφαλαιοποίησης τμήματος του λογαριασμού "Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" της Εταιρείας.
- Τροποποίηση του άρθρων 3 και 5 του Καταστατικού της Εταιρείας για τη διεύρυνση του εταιρικού σκοπού και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της, αντίστοιχα, λόγω της συγχώνευσης.
- Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τη σύναψη της Σύμβασης Συγχώνευσης και την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, την ρύθμιση των διαδικαστικών θεμάτων και τεχνικών λεπτομερειών για την έκδοση και έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών της Εταιρείας που θα προκύψουν από τη συγχώνευση, την εκποίηση κλασματικών υπολοίπων που τυχόν προκύψουν από την ανωτέρω αύξηση και την απόδοση στους δικαιούχους του προϊόντος της εκποίησης.
2. Διάφορες ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το Νόμο απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 π.μ. στον ίδιο χώρο και με τα αυτά θέματα (μη συζητηθέντα) της αρχικής ημερήσιας διάταξης, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης