Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ground Zero Leadership: Η ικανότητα του ηγείσθαι ξεκινά από μέσα μας

tags :
Ground Zero Leadership: Η ικανότητα του ηγείσθαι ξεκινά από μέσα μας
Ο Andrew Wittman μίλησε σε ειδική εκδήλωση για τα μέλη του CEO Clubs Greece, στο πλαίσιο των δράσεων του Club για τα 10 χρόνια προσφοράς του στο ελληνικό επιχειρείν
Στο Divani Apollon Palace and Thalasso και παρουσία άνω των 250 Ανωτάτων Διοικητικών Στελεχών, ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Πέμπτη 18 Απριλίου το Forum του CEO Clubs Greece, με θέμα «GROUND ZERO LEADERSHIP» και κεντρικό εισηγητή τον Andrew Wittman, ιδρυτή του Mental Toughness Training Center και συγγραφέα του βιβλίου “Ground Zero Leadership: CEO of You”.
Η εκδήλωση, εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει το CEO Clubs Greece για να τιμήσει τα 10 χρόνια ενεργούς λειτουργίας και συμβολής του στο ελληνικό επιχειρείν.
Οι εκδηλώσεις και δράσεις του επετειακού έτους 2019, στόχο έχουν να αναδείξουν και αναλύσουν τις σημαντικότερες προκλήσεις που αντιμετώπισαν διακεκριμένοι Έλληνες CEO και μέλη του Club, στην προσπάθειά τους να ηγηθούν των οργανισμών τους κατά την τελευταία δεκαετία.
Γνωστός για την αμεσότητα της επικοινωνίας του καθώς και τη μοναδική του προσέγγιση στη διαχείριση σκέψεων, συναισθημάτων και ενεργειών υπό συνθήκες αυξημένης πίεσης, ο Andrew Wittman είναι γνωστός για τις διαλέξεις του σχετικά με την ψυχική ανθεκτικότητα και την κριτική σκέψη, έχοντας διατελέσει σύμβουλος του State Department, λέκτορας του Πανεπιστημίου Clemson και ραδιοφωνικός παραγωγός.
«Σε στιγμές κρίσεων, το μυαλό και τα συναισθήματά μας δεν υποστηρίζουν ποτέ κοινές επιλογές» τόνισε απευθυνόμενος στα μέλη του CEO Clubs ο Andrew Wittman, εξηγώντας πως αν δεν καταφέρουμε να ηγηθούμε των εαυτών μας πρώτα, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να εμψυχώσουμε και εμπνεύσουμε τους ανθρώπους και τους οργανισμούς μας.
«Σε μερικά χρόνια, το διεθνές επιχειρείν θα ανατρέχει στο Ελληνικό παράδειγμα, ως τρόπο επιτυχούς διαχείρισης εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών» ανέφερε κλείνοντας την εισήγησή του ο Andrew Wittman, απαντώντας σε μια σειρά σημαντικών ερωτημάτων που του έθεσε η Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Club.
H σημαντική αυτή εκδήλωση τέλεσε υπό την ευγενική χορηγία των εταιρειών: Φυσικό Αέριο (Main Partner), Leaseplan, Goldair Tourism και Cosmote e-value (Diamond Partners), Chivas, Coffee Island, TNT-FedEx, Regus, Manifest, Weber Shandwick, Generation Y και Papastratos (Platinum Partners), AIG, Cisco, Goldair Handling, Bausch Health, Daikin, SARGIA Partners, EY, Olympic Brewery, Signify & Synergy (Golden Partners), Pressious Arvanitidis, Diastasis, iSquare, Coca-Cola 3E (Silver Partners).
Χορηγός επικοινωνίας το Forbes. Υποστηρικτές επικοινωνίας η Ethos Media και η Global Sustain.
Τα Fora του CEO Clubs Greece, απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του και τις διοικητικές τους ομάδες, καθώς και σε Ανώτατα Διοικητικά Στελέχη με τις ομάδες τους που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, κατόπιν σχετικής εγγραφής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης