Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

«Μύρισαν» εκλογές και εγκαινιάζουμε έργα

tags :
«Μύρισαν» εκλογές και εγκαινιάζουμε έργα
Καλά τα λόγια βέβαια, αλλά καλύτερα τα έργα και αυτό το γνωρίζει εξαιρετικά ο πρωθυπουργός, γι’ αυτό και συντόμως θα κατηφορίσει στην Κρήτη όπου τον περιμένει ο Βόρειος Οδικός Άξονας της Κρήτης (ΒΟΑK).
Εκλογές «μύρισαν» και… τρεχάτε ποδαράκια μου (!) για τους φερέλπιδες των ευρωεκλογών αλλά και των αυτοδιοικητικών εκλογών γιατί αυτή τη φορά ο σταυρός για την εκλογή είναι απαραίτητος!
Αλλά όσο κι αν επιδοθούν ο καθένας στον δικό του, προσωπικό μαραθώνιο αν δε σηκώσει, όπερ και εγένετο, τα μανίκια η… κεφαλή νερό στο αυλάκι δεν μπαίνει.
Έτσι, από την περασμένη εβδομάδα ανέλαβε δράση ο Αλέξης Τσίπρας με τις πρώτες προεκλογικές ομιλίες σε Καλαμάτα και Πάτρα ενώ σήμερα ανακοινώνονται, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, και επίσημα οι 42 υποψήφιοι της ευρωλίστας του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλά τα λόγια βέβαια, αλλά καλύτερα τα έργα και αυτό το γνωρίζει εξαιρετικά ο πρωθυπουργός, γι’ αυτό και συντόμως θα κατηφορίσει στην Κρήτη όπου τον περιμένει ο Βόρειος Οδικός Άξονας της Κρήτης (ΒΟΑΚ), τμήμα του οποίου δόθηκε προ ημερών στην κυκλοφορία.
Εκλογές, όποιου… επιπέδου, χωρίς εγκαίνια γίνονται; Δε γίνονται. Κατά συνέπεια σε αυτό το κομμάτι του ΒΟΑΚ πολύ σύντομα θα κοπεί η γνωστή κορδέλα του τελετουργικού των εγκαινίων ενώ σύμφωνα με όσα μαθαίνω θα ακολουθήσουν και άλλες επικοινωνιακές φιέστες εγκαινίων στο νησί. Και σίγουρα όλο και κάτι άλλο θα δούμε ανά την Ελλάδα.
Κοντά στα εγκαίνια έρχονται και οι παροχές, καθώς ήδη στο τραπέζι έχουν πέσει ιδέες για θετικά μέτρα μόνιμου χαρακτήρα τα οποία θα τεθούν σε ισχύ, κατά βάση, από την επόμενη χρονιά. Το αφορολόγητο, οι περαιτέρω μειώσεις της άμεσης και έμμεσης φορολογίας και η… 13η σύνταξη δείχνουν να κερδίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Η αποπληρωμή δε, του ΔΝΤ και η απομάκρυνσή του από την Ελλάδα εκτιμούν ότι θα έχει έναν ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στους πολίτες…
Και όλα αυτά την ώρα που ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα, της Σταύρωσης αλλά και της Ανάστασης…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης