Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκαρισμένη η διεθνής κοινότητα από τις βάρβαρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα - ΕΕ, Ρωσία και Τουρκία στέλνουν μηνύματα

Σοκαρισμένη η διεθνής κοινότητα από τις βάρβαρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα - ΕΕ, Ρωσία και Τουρκία στέλνουν μηνύματα
Για προβολή ολόκληρης της ανθρωπότητας από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, κάνει λόγο ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα όσα θλιβερά διαδραματίζονται στη Σρι Λάνκα μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις σε Ναούς και ξενοδοχεία, σήμερα (21/4) ανήμερα το Πάσχα των Καθολικών.
Η ΕΕ δια στόματος του προέδρου της Κομισιόν Jean Claude Juncker και του πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk, ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin και ο πρωθυπουργός της χώρας Dimitri Medvedev αλλά και ο Τούρκος πρόεδρος Tayyip Erdogan σε αναρτήσεις τους στο Twitter δηλώνουν τον αποτροπιασμό τους για τις επιθέσεις και καταδικάζουν κάθε μορφή βίας.
Ο jean Claude Juncker δηλώνει οτι «παρακολούθησε με τρόμο και θλίψη τις βομβιστικέ επιθέσεις στη Σρι Λάνκα που κόστισαν τις ζωές τόσων  ανθρώπων. Εκφράζει τα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που συγκεντρώθηκαν ειρηνικά  για να προσευχηθούν» και δηλώνει ότι «όλοι είμαστε έτοιμοι να σας στηρίξουμε».



Ο πρόεδρος του Ευρωπαικού Συμβουλίου Tusk κάνει λόγο για ένα τραγικό Πάσχα στη Σρι Λάνκα. Οι σκέψεις του είναι στις οικογένειες των θυμάτων των επιθέσεις σε εκκλησίες και ξενοδοχεία αλλά και σε αυτούς που μάχονται ακόμη για τις ζωές τους.



Για "προβολή όλόκληρης της ανθρωπότητας" από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, κάνει λόγο ο Τούρκος πρόεδρος Erdogan. Καταδικάζει τις επιθέσεις ανήμερα του Πάσχα και δηλώνει τη στήριξη του Τουρκικού λαού και τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων ανώ εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.



Ο Ρώσος πρόεδρος Putin και ο πρωθυπουργός της χώρας Medvedev εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στον πρόεδρο της Σρι Λάνκα για τις τραγικές συνέπειες των τρομοκρατικών επιθέσεις. Εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στις οικογένεις των θυμάτων και χαρακτηρίζουν "βάρβαρο έγκλημα" τις επιθέσεις νήμερα του Πάσχα των Καθολικών.




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης