Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Τουλάχιστον 35 νεκροί από επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους κατά του συριακού στρατού και συμμαχικών του δυνάμεων

Reuters: Τουλάχιστον 35 νεκροί από επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους κατά του συριακού στρατού και συμμαχικών του δυνάμεων
Το Ισλαμικό Κράτος αν και έχασε και τα τελευταία εδάφη του στην περιοχή Baghouz κοντά στα σύνορα της Συρίας με το Ιράκ, έχει ακόμα μερικούς μαχητές στην έρημο
Οι επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους ενάντια στον συριακό στρατό και συμμαχικές του δυνάμεις, είχαν ως συνέπεια τον θάνατο 35 στρατιωτών μέσα σε μόλις δύο ημέρες, όπως μεταδίδει το Reuters.
Το Ισλαμικό Κράτος αν και έχασε και τα τελευταία εδάφη του στην περιοχή Baghouz κοντά στα σύνορα της Συρίας με το Ιράκ, έχει ακόμα μερικούς μαχητές στην έρημο.
Οι συγκεκριμένες επιθέσεις είναι οι μεγαλύτερες που εξαπέλυσαν αυτοί οι μαχητές, μετά την απώλεια της Baghouz.
H πιο δυναμική επίθεση έγινε στην al - Koum, βόρεια της αρχαίας πόλης Παλμύρα που βρίσκεται στην έρημο, όπου σκοτώθηκαν 15 στρατιώτες της Συρίας και σύμμαχοί τους.
Το ίδιο το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε ότι σκοτώθηκαν άλλοι 20 στρατιώτες από επίθεσή του σε περιοχή ανάμεσα στην Παλμύρα και την επαρχία Deir al Zor.
H κρατική υπηρεσία ειδήσεων της Συρίας δεν ανέφερε τίποτα για επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους, ούτε για θανάτους μελών φιλοκυβερνητικών δυνάμεων από συγκρούσεις τους με τους τζιχαντιστές.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης