Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοτζιάς: Το Πράττω στηρίζει τον Π. Γερουλάνο στον Δήμο Αθηναίων

Κοτζιάς: Το Πράττω στηρίζει τον Π. Γερουλάνο στον Δήμο Αθηναίων
Σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο 2019
Τη στήριξή του στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο εξέφρασε ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, εκτιμώντας ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τους Αθηναίους.
Ο κ. Κοτζιάς είπε ότι η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ κατεβαίνει και στηρίζει δημάρχους σε 180 πόλεις της χώρας, εκ των οποίων οι 40 είναι «Πραττινοί» -όπως χαρακτηριστικά είπε- και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους στηρίζει, «οι 100 είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, και οι άλλοι 40 είναι από άλλους χώρους».
Επίσης, δήλωσε υπερήφανος για ορισμένους υποψήφιους δημάρχους του ΠΡΑΤΤΩ, που κατεβαίνουν και μόνοι τους, «παρ΄ όλο που είμαστε μία μικρή οργάνωση, αλλά με ιδέες και δραστηριότητες και πιθανολογώ ότι θα τους κερδίσουμε αυτούς τους Δήμους».
Για τις επιλογές του σχετικά με τις βουλευτικές εκλογές, είπε ότι θα αποφασίσει, «όχι μόνος μου, αλλά με την καθοδήγηση του ΠΡΑΤΤΩ και θα εξαρτηθεί από το πολιτικό περιεχόμενο του χώρου με τον οποίο θα συμπράξω».
Εκτίμησε δε, ότι θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο.
Ως προς τη στάση του έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κοτζιάς σημείωσε ότι η πολιτική κίνηση της οποίας ηγείται έχει θέσει τις προτάσεις για την αναβάθμιση του ζητήματος του πατρωτισμού και του εκδημοκρατισμού του κράτους, «όπως την διατυπώναμε στην πρότασή μας για το Σύνταγμα, που δεν την έλαβαν καθόλου υπόψη τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης