Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: «Εντελώς κατασκευασμένες» οι μαρτυρίες που περιέχει η έκθεση Mueller

Trump: «Εντελώς κατασκευασμένες» οι μαρτυρίες που περιέχει η έκθεση Mueller
Ως «εντελώς κατασκευασμένες» κατήγγειλε ο Donald Trump τις μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στην έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller
Ως «εντελώς κατασκευασμένες» κατήγγειλε σήμερα (19/4/2019) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, τις μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στην έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller για τις υποψίες περί συνέργειας, το 2016, ανάμεσα στην ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας και τη Ρωσία.
«Διατυπώνονται για μένα εντελώς κατασκευασμένοι και εντελώς ψευδείς ισχυρισμοί από ορισμένα πρόσωπα στην παραληρηματική έκθεση Mueller, η οποία γράφτηκε από 18 θυμωμένους Δημοκρατικούς λυσσασμένους εναντίον του Trump», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος σε μήνυμά του στο Twitter.
Ορισμένοι απ' αυτούς τους ισχυρισμούς είναι «απόλυτες βλακείες», έγραψε ο Trump σ' ένα άλλο μήνυμα στο Twitter.
«Προσέξτε τους ανθρώπους που κρατούν δήθεν “σημειώσεις”, όταν οι σημειώσεις δεν υπήρξαν ποτέ μέχρι να τις χρειαστούν», πρόσθεσε.
Η έκθεση Mueller επικαλείται, ως πηγή ορισμένων αποσπασμάτων της, τις σημειώσεις που είχαν κρατήσει για παράδειγμα αξιωματούχοι υπουργείων.
«Είναι μια απάτη η οποία άρχισε με τρόπο παράνομο και η οποία δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην έρευνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης