Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Τίτλος τιμής για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ οι επιθέσεις του Μαρινάκη

Παπαδημούλης: Τίτλος τιμής για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ οι επιθέσεις του Μαρινάκη
Διακύβευμα των εκλογών εάν θα κάνει κουμάντο σε αυτήν την χώρα η εκλεγμένη κυβέρνηση ή ολιγάρχες τύπου Μαρινάκη είπε ο κ.Παπαδημούλης
Την θέση ότι είναι τίτλος τιμής για την κυβέρνηση Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ οι επιθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη και του συστήματος των ΜΜΕ του που είναι σε πλήρη ταύτιση με τη ΝΔ διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
«Οι καταγγελίες του κ. Μαρινάκη εναντίον της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύουν το ηθικό πλεονέκτημα και κάνουν πολλούς ανθρώπους να νιώθουν ότι οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, με κορυφαία αυτές των ευρωεκλογών, δεν είναι μόνο ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, δεν είναι μόνο Τσίπρας ή Μητσοτάκης, αλλά είναι εάν θα κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα η εκλεγμένη κυβέρνηση ή ολιγάρχες τύπου Μαρινάκη και Μπερλουσκόνι» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του Π. Κόκκαλη με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έχω ελέγξει αυστηρά τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τις σχέσεις και για το πώς έπαιρνε δουλειές τότε ο Σ. Κόκκαλης.
Δεν παίρνω λέξη πίσω από αυτά.
Αυτά ήταν, είναι και θα παραμείνουν η γραμμή του κόμματός μου απέναντι στο πώς δίνονταν δουλειές στην Ελλάδα.
Το πώς δίνονταν δουλειές επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει οδηγήσει σε μεγάλο βαθμό και στη χρεοκοπία» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα του κ.Κόκκαλη.
«Η δουλειά μου δεν είναι αξιολογώ τους συνυποψήφιούς μου αλλά να συνεργάζομαι μαζί τους για να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά» υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος αφού υποστήριξε ότι ο Μ. Πετσίτης «δεν είχε καμία απολύτως σχέση και ρόλο ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την κυβέρνηση», ζήτησε να «ψαχτούν τα πάντα».
Ο κ.Παπαδημούλης τόνισε ότι οι ευρωεκλογές θα είναι σαν εθνικές εκλογές και «θα πέσουν εντελώς έξω όσοι προβλέπουν μεγάλη νίκη της ΝΔ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης