Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Eurolife ERB: Platinum Partner στο CareerFair4All

tags :
Eurolife ERB: Platinum Partner στο CareerFair4All
H εταιρία συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία που διοργάνωσε η ethelon
«Είμαστε ένας οργανισμός που ενθαρρύνει την ισότητα και την πολυμορφία στο εργασιακό περιβάλλον», ανέφερε η κα Βασιλική Χανιώτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στη Eurolife ERB.
«Θεωρούμε ότι η ίση μεταχείριση αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα του ανθρώπου. Ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και φυσικής κατάστασης, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εξελιχθεί και να χτίσει την καριέρα του.
Όλοι οι εργαζόμενοι της Eurolife ERB υποστηρίζουμε ένθερμα τις ανθρώπινες δυνατότητες και πιστεύουμε ότι κάθε στέλεχος έχει κάτι δημιουργικό να προσφέρει στις λειτουργίες της εταιρείας.
Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι να δημιουργούμε ένα επαγγελματικό περιβάλλον με σταθερότητα και προοπτικές, για κάθε νέο στέλεχος που ενσωματώνεται στην οικογένεια της Eurolife ERB».
Το CareerFair4All, δηλαδή η Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από την ethelon.
Η καταπολέμηση του αποκλεισμού από την εργασιακή πραγματικότητα και η προαγωγή ίσων ευκαιριών εξέλιξης είναι δύο πολύ σημαντικές αρχές για τη Eurolife ERB.
Ως ηγετική εταιρεία στον ασφαλιστικό κλάδο, δεσμεύεται να προσφέρει ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε όλους.
Οι επισκέπτες του CareerFair4All που επισκέφθηκαν το booth της Eurolife ERB, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, συμμετέχοντας σε συνεντεύξεις και λαμβάνοντας χρήσιμες συμβουλές για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Πηγή: περιοδικό ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης