Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος: Δεν είναι στιγμιαίες και σκηνοθετημένες οι αστυνομικές παρεμβάσεις στα Εξάρχεια

Φάμελλος: Δεν είναι στιγμιαίες και σκηνοθετημένες οι αστυνομικές παρεμβάσεις στα Εξάρχεια
Μου έκανε αρνητική εντύπωση ότι την ώρα της ψηφοφορίας στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις ήταν παρόντες μόλις 6 βουλευτής της ΝΔ είπε ο κ.Φάμελλος
Την θέση πως οι αστυνομικές παρεμβάσεις στα Εξάρχεια δεν είναι ούτε στιγμιαίες ούτε σκηνοθετημένες διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σ. Φάμελλος, ο οποίος είπε πως υπάρχουν ζητήματα παραβατικότητας και ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έκλεισε τα μάτια σε κανένα επίπεδο παραβατικότητας.
«Πολλά βράδια έχω πάει στα Εξάρχεια χωρίς αστυνομική συνοδεία και σε μαγαζιά και έχω κάτσει και έχω περάσει όμορφα με φίλους που ζουν εκεί» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Φάμελλος.
Ερωτηθείς για την υπόθεση της Novartis ο κ.Φάμελλος έθεσε μια σειρά από ερωτήματα.
«Στήθηκαν τιμές εις βάρος του ελληνικού δημοσίου;
Υπήρχε κατά προτεραιότητα συνομιλία εταιρείας με υπουργικό γραφείο;
Αυτά πρέπει να ξεκαθαριστούν διότι πολιτική ευθύνη και του κ. Λοβέρδου και του κ. Α. Γεωργιάδη στο ότι χαθήκαν λεφτά από την ελληνική υγεία υπάρχει ακέραιη και αποδεδειγμένη» τόνισε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος άφησε αιχμές για τη χθεσινή στάση της ΝΔ στη συζήτηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις.
«Αν είναι πατριωτικό και εθνικό ζήτημα οι γερμανικές αποζημιώσεις, γιατί την ώρα της ψηφοφορίας ήταν μόνο έξι βουλευτές της ΝΔ στην Ολομέλεια;
Μου έκανε αρνητική εντύπωση» ανέφερε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος έκανε λόγο για υποκριτική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ερωτηθείς για ποιο λόγο εγκρίθηκε τώρα και όχι νωρίτερα, στη Βουλή το σχετικό ψήφισμα, απάντησε ότι «δεν θέλαμε με τίποτα να βάλουμε το πόρισμα στη Βουλή την περίοδο που η χώρα ήταν σε διαπραγμάτευση και δημιουργούταν μία αντιγερμανική συζήτηση».
«Είμαστε ξεκάθαροι.
Χωρίς ανταλλάγματα για το Μνημόνιο, χωρίς ανταλλάγματα για το χρέος, καταθέτουμε κάτι το οποίο αφορούσε την Ελλάδα εδώ και 70 χρόνια και οι προηγούμενες κυβερνήσεις το είχαν θάψει» υποστήριξε ο κ.Φάμελλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης